fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana posa en funcionament la app “ElParking” que permet el pagament d’aparcament a través del mòbil

Borriana posa en funcionament la app “ElParking” que permet el pagament d’aparcament a través del mòbil

La nova aplicació fa possible el pagament de la zona ORA tant a Borriana com en altres 60 ciutats del conjunt de l’estat

El regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Aparisi, ha pogut comprovar avui mateix el funcionament del nou ús de l’aplicació per a mòbils “ElParking” que des d’aquesta setmana permetrà als usuaris de la zona ORA pagar l’estacionament a través del dispositiu. Tal com explicava el mateix Aparisi després de la instal·lació de l’app, “es tracta d’una aplicació gratuïta que decidim posar en funcionament en els pàrquings de la zona ORA de la nostra ciutat perquè pot facilitar molt alguns dels tràmits o temps que hem de gastar a l’hora de realitzar pagaments per estacionaments de vehicles en la Via Pública”. A més, també ha destacat “tant la practicitat com les facilitats i millores gràcies a l’ús de l’app”, ja que a través del dispositiu mòbil es poden realitzar fins a quatre passos diferents.

El primer d’ells, a través de l’ús del GPS que porta incorporat l’aplicació, permet situar en el mapa i confirmar el lloc o punt en el qual s’ha estacionat el vehicle. A més, també permet seleccionar la tarifa corresponent segons el tipus de zona i relacionar de forma directa a l’aplicació amb la matrícula del vehicle. A continuació es pot triar la durada de l’estacionament i realitzar el pagament a través de l’aplicació, perquè, finalment, el tiquet quede registrat en el sistema.

A partir d’aqueixa adquisició de tiquet a través del mòbil, l’aplicació també permet ampliar el temps d’estacionament en cas de ser necessari, i fins i tot, desaparcar el vehicle abans del temps establit i recuperar la part de saldo diferencial. Una altra dels avantatges de l’app que a partir d’ara es podrà utilitzar a Borriana és que es reben avisos directes al mòbil i pot utilitzar-se en un total de 60 ciutats del conjunt de l’estat, amb el que una sola aplicació permet l’ús de pagament a través del mòbil en els pàrquings ORA d’un gran nombre de ciutats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.