fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana premia els Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020

Borriana premia els Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020

L鈥檃lcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb les regidores de Falles, Llu茂sa Monferrer, i Comer莽, Sara Molina, i les Reines Falleres van lliurar els premis als Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020.

Un any m茅s, l’arribada del mes de mar莽 posa en marxa les primeres jornades pr猫vies a la setmana de Falles a Borriana, i la Regidoria de Comer莽 i la Regidoria de Festes, van lliurar ahir els premis de el Concurs d’Aparadors de Falles 2020.
Tal com explicava la regidora de Comer莽, Sara Molina: “脡s una forma de premiar la implicaci贸 dels i les comerciants que han participat en aquest concurs, a l’hora de dissenyar un aparador propi i purament faller”.
El concurs es va dividir en dos categories diferents: el grup A, per als aparadors menuts dels establiments que van col路laborar amb un disseny de fins a dos metres lineals i, el grup B, per als aparadors amb una exposici贸 superior als dos metres lineals, amb premis de fins a 250 euros per als primers classificats i 125 euros per als segons classificats elegits entre els ve茂ns i ve茂nes de Borriana i el Jurat especialitzat.
Ahir a la vesprada, despr茅s de la missa d’inici de les Falles a l’esgl茅sia de Sant Josep dels Pares Carmelites, va tindre lloc el lliurament dels premis i la visita als establiments guanyadors per part de la comitiva fallera presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb la regidora de Comer莽 i Mercat, Sara Molina, la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, les Reines Falleres, Elena Pastor i J煤lia L贸pez, la Cort d’Honor i representants de les diferents comissions.
Els quatre classificats de el Concurs d’Aparadors de Falles 2020 s贸n
鈥 Per al grup A d’aparadors menuts
鈼 Primer classificat: Vinilos Soledad
鈼 Segon classificat: Inforcopy Planelles
鈥 Per al grup B d’aparadors grans
鈼 Primer classificat: P猫tals
鈼 Segon classificat: L谩mparas Torres

Leave a Reply

Your email address will not be published.