fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana premia els Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020

Borriana premia els Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb les regidores de Falles, Lluïsa Monferrer, i Comerç, Sara Molina, i les Reines Falleres van lliurar els premis als Millors Aparadors del Concurs de Falles 2020.

Un any més, l’arribada del mes de març posa en marxa les primeres jornades prèvies a la setmana de Falles a Borriana, i la Regidoria de Comerç i la Regidoria de Festes, van lliurar ahir els premis de el Concurs d’Aparadors de Falles 2020.
Tal com explicava la regidora de Comerç, Sara Molina: “És una forma de premiar la implicació dels i les comerciants que han participat en aquest concurs, a l’hora de dissenyar un aparador propi i purament faller”.
El concurs es va dividir en dos categories diferents: el grup A, per als aparadors menuts dels establiments que van col·laborar amb un disseny de fins a dos metres lineals i, el grup B, per als aparadors amb una exposició superior als dos metres lineals, amb premis de fins a 250 euros per als primers classificats i 125 euros per als segons classificats elegits entre els veïns i veïnes de Borriana i el Jurat especialitzat.
Ahir a la vesprada, després de la missa d’inici de les Falles a l’església de Sant Josep dels Pares Carmelites, va tindre lloc el lliurament dels premis i la visita als establiments guanyadors per part de la comitiva fallera presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb la regidora de Comerç i Mercat, Sara Molina, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, les Reines Falleres, Elena Pastor i Júlia López, la Cort d’Honor i representants de les diferents comissions.
Els quatre classificats de el Concurs d’Aparadors de Falles 2020 són
• Per al grup A d’aparadors menuts
◦ Primer classificat: Vinilos Soledad
◦ Segon classificat: Inforcopy Planelles
• Per al grup B d’aparadors grans
◦ Primer classificat: Pètals
◦ Segon classificat: Lámparas Torres

Leave a Reply

Your email address will not be published.