fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana prepara la tramitaci贸 d’abonaments per al bus a la UJI

Borriana prepara la tramitaci贸 d’abonaments per al bus a la UJI

El Casal Jove obrir脿 a partir del 3 de setembre des de les 11:00 fins a les 13:00 hores per a sol路licitar el carnet del bus universitari.

L’Ajuntament de Borriana ja ha anunciat els horaris en els quals els estudiants de la UJI podr脿 comen莽ar a sol路licitar i arreplegar els seus abonaments de cara al pr貌xim curs. Aix铆 doncs, a partir del 3 de setembre, es podr脿 obtenir qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles en el Casal Jove de la ciutat, i en horari de 11:00 a 13:00 hores.

El tinent alcalde, Vicent Granel, ha explicat que “a partir de la setmana que ve l’alumnat interessat en els serveis podr脿 comptar amb el carnet, i estar connectat directament amb la Universitat Jaume I en el bus que ix de Borriana, pansa per Almassora, i arriba fins a la UJI”.

Per a facilitar la tramitaci贸 dels nous abonaments, interessats i interessades hauran de presentar la c貌pia del DNI, una fotoc貌pia de la seua matriculaci贸 en la UJI i una fotografia de carnet per a la seua inclusi贸 en l’abonament. Els estudiants podran comptar amb tres tipus d’abonaments; mensual, trimestral o anual. Aix铆, l’abonament per a un mes podr脿 adquirir-se per tan sols 20 euros, per al corresponent a tot un trimestre el preu ser脿 de 50 euros, i el preu anual ser脿 de 120 euros.
El regidor Vicent Granel ha detallat que “el funcionament del servei durant el curs passat ha demostrat la necessitat que ten铆em d’engegar,ja que fins a este moment no dispos脿vem d’aqueixa comunicaci贸 directa amb la UJI, la qual cosa esperem 茅s que este pr貌xim curs seguisca complint amb les necessitats i exig猫ncies dels estudiants de disposar d’un servei mancomunat”.

Aix铆 doncs, a partir del pr貌xim 10 de setembre, les eixides regulars des de Borriana seran a les 7:00, 8:10 i 14:00 hores, mentre que les d’Almassora seran 15 minuts despr茅s d’estes hores. Els trajectes de retorn des de la UJI seran a les 13:15, 14:45, 19:15 i 21:15. El transport operar脿 de dilluns a divendres cada dia lectius i per a utilitzar-ho ser脿 necessari disposar de l’acreditaci贸 emesa pels ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.