fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana prepara la tramitació d’abonaments per al bus a la UJI

Borriana prepara la tramitació d’abonaments per al bus a la UJI

El Casal Jove obrirà a partir del 3 de setembre des de les 11:00 fins a les 13:00 hores per a sol·licitar el carnet del bus universitari.

L’Ajuntament de Borriana ja ha anunciat els horaris en els quals els estudiants de la UJI podrà començar a sol·licitar i arreplegar els seus abonaments de cara al pròxim curs. Així doncs, a partir del 3 de setembre, es podrà obtenir qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles en el Casal Jove de la ciutat, i en horari de 11:00 a 13:00 hores.

El tinent alcalde, Vicent Granel, ha explicat que “a partir de la setmana que ve l’alumnat interessat en els serveis podrà comptar amb el carnet, i estar connectat directament amb la Universitat Jaume I en el bus que ix de Borriana, pansa per Almassora, i arriba fins a la UJI”.

Per a facilitar la tramitació dels nous abonaments, interessats i interessades hauran de presentar la còpia del DNI, una fotocòpia de la seua matriculació en la UJI i una fotografia de carnet per a la seua inclusió en l’abonament. Els estudiants podran comptar amb tres tipus d’abonaments; mensual, trimestral o anual. Així, l’abonament per a un mes podrà adquirir-se per tan sols 20 euros, per al corresponent a tot un trimestre el preu serà de 50 euros, i el preu anual serà de 120 euros.
El regidor Vicent Granel ha detallat que “el funcionament del servei durant el curs passat ha demostrat la necessitat que teníem d’engegar,ja que fins a este moment no disposàvem d’aqueixa comunicació directa amb la UJI, la qual cosa esperem és que este pròxim curs seguisca complint amb les necessitats i exigències dels estudiants de disposar d’un servei mancomunat”.

Així doncs, a partir del pròxim 10 de setembre, les eixides regulars des de Borriana seran a les 7:00, 8:10 i 14:00 hores, mentre que les d’Almassora seran 15 minuts després d’estes hores. Els trajectes de retorn des de la UJI seran a les 13:15, 14:45, 19:15 i 21:15. El transport operarà de dilluns a divendres cada dia lectius i per a utilitzar-ho serà necessari disposar de l’acreditació emesa pels ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.