fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana protagonista del cup贸 de l’ONCE del diumenge 14 de mar莽

Borriana protagonista del cup贸 de l’ONCE del diumenge 14 de mar莽

L’Organitzaci贸 Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) dedica a Borriana un cup贸 perqu猫 els i les burrianenses presumisquen de gentilici.

(ONCE) corresponent al diumenge 14 de mar莽, que estar脿 dedicat a Borriana i al seu gentilici, 鈥渓a qual cosa suposar脿 una important espenta en la promoci贸 del municipi en la resta d’Espanya鈥, ha destacat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en la presentaci贸 del cup贸.

El director de l’ag猫ncia de l’ONCE a Castell贸, Jes煤s Moril Navarro, i l’alcaldessa han presentat el cup贸 que pertany a la s猫rie que l’ONCE dedica als gentilicis m茅s curiosos o singulars.
Amb aquesta s猫rie l’ONCE pret茅n “donar visibilitat a un bon nombre de localitats en qu猫 el nom dels habitants t茅 una forma curiosa o singular”. D’aquesta manera, els i les burrianenses poden vore com “el seu gentilici i la seua localitat recorren tota Espanya”.

El cup贸 per al diumenge 14 d’aquest mes, il路lustrat amb una fotografia del campanar, el Templat, ja es pot adquirir des d’avui. L’alcaldessa ha mostrat el seu agra茂ment a l’ONCE per la labor social que desenvolupa i per aquesta iniciativa, i ha subratllat que gr脿cies a aix貌 鈥渃inc milions i mig de cupons difondran una de les imatges m茅s caracter铆stiques de la ciutat, l’any que es commemora el 75 aniversari de la seua reconstrucci贸, per aix貌 des de l’Ajuntament vam proposar aquesta imatge per il路lustrar i representar Borriana鈥.
El Sueldazo del Cap de setmana de l’ONCE ofereix, cada dissabte i diumenge, un premi principal a les cinc xifres i s猫rie de 300.000 euros, m茅s 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cup贸 del n煤mero i s猫rie premiats en la primera extracci贸.

A m茅s de premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons del n煤mero i s猫rie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del n煤mero premiat en la primera extracci贸. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels m茅s de 19.000 agents venedors de l’organitzaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.