fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana recorda aquest diumenge els 75 anys de la reconstrucci贸 del seu campanar

Borriana recorda aquest diumenge els 75 anys de la reconstrucci贸 del seu campanar

L’Ajuntament clausura la commemoraci贸 de l’aniversari amb la presentaci贸 del cat脿leg de l’exposici贸, una taula redona i un concert al CMC la Merc猫.

L’Ajuntament de Borriana clausura els actes de commemoraci贸 del 75 aniversari de la reconstrucci贸 del seu campanar, aquest diumenge 14 de novembre, amb unes activitats que van ser suspeses fa un any a causa de la pand猫mia i que ara recupera.

D鈥檃questa manera, el diumenge a les 18 hores al CMC la Merc猫 es posar脿 el punt final als actes en mem貌ria de l’esdeveniment, amb la presentaci贸 del cat脿leg de l’exposici贸 que es va instal路lar sobre la reconstrucci贸, una taula redona sobre els fets i, per a rematar, un concert.

En primer lloc est脿 prevista la presentaci贸 del cat脿leg de l’exposici贸 El Campanar: mem貌ria d’una reconstrucci贸. 1942-1945, mostra que va ser instal路lada entre el 29 d’octubre de 2019 i el 10 de gener de 2021 a la Casa de la Cultura, i es lliurar脿 un exemplar del cat脿leg al p煤blic assistent.

A continuaci贸 ser脿 el torn de la taula redona sobre la hist貌ria i reconstrucci贸 del Templat, moderada per Vicent Perarnau, comissari de l’exposici贸, en la qual participaran l’arquitecte Ivan Cabrera, director de l’Escola T猫cnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia; Jos茅 Manuel Melchor, arque貌leg municipal, i Josep Llu铆s Gil, especialista en hist貌ria de l’art i inspector de Patrimoni Cultural de la Generalitat.
Despr茅s de la taula redona, i per a finalitzar la commemoraci贸, se celebrar脿 el concert Viure sota campana a c脿rrec de Lloren莽 Barber i Monserrat Palacios, amb la col路laboraci贸 de l’alumnat de m煤sica del Centre Municipal de les Arts Rafel Mart铆 de Viciana i d’altres artistes i m煤sics borrianencs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.