fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana reparteix 3.000 euros en el primer sorteig de ‘A Borriana, el Nadal i els Reis tenen premi’

Borriana reparteix 3.000 euros en el primer sorteig de ‘A Borriana, el Nadal i els Reis tenen premi’

Les tres persones guanyadores del primer sorteig promogut pel consistori van fer efectius aquesta setmana els seus premis i van anar de compres per un gran nombre de comerços de la ciutat.

Aquesta setmana les tres persones guanyadores dels 3.000 euros del primer sorteig que es va realitzar el passat 17 de desembre promogut per l’Ajuntament de Borriana, Lourdes Martínez Vico, José Miguel Ferrandis Palau i Lorena Rosell Quintanilla, van fer efectius els seus premis i van anar de compres per un gran nombre de comerços de la ciutat.

Les persones agraciades en el sorteig van ser rebudes a la casa consistorial per les regidores de Comerç, Sara Molina, i d’Hisenda, Cristina Rius, que els van donar l’enhorabona per a, immediatament, tots junts traslladar-se als comerços perquè cadascuna de les persones premiades gastara els 1.000 euros en compres en almenys 5 establiments del municipi amb un consum mínim per local de 50 euros.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya promocional que, sota el lema ‘A Borriana, el Nadal i els Reis tenen premi’, organitza l’Ajuntament durant les festes nadalenques, dins del pla de dinamització dissenyat pel consistori ‘Borriana és mou al Nadal’, amb la col·laboració de la Federació del Comerç local per a promocionar els comerços minoristes amb establiment obert al públic situats a la ciutat.

Així, l’Ajuntament reparteix durant aquest Nadal un total 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros, a través de dos sortejos, a aquelles persones que facen les compres en el comerç local de Borriana entre el 10 de desembre i el 5 de gener de 2022, els dos inclusivament.
Encara queda per realitzar el pròxim sorteig dels tres premis restants de 1.000 euros cadascun que es farà el pròxim dia 10 de gener, per a gastar-se’ls el 17 de gener de 2022.

Cal recordar que hi poden participar les persones que realitzen compres des del passat 17 de desembre fins al dimecres 5 de gener, amb un mínim de 10 euros, en qualsevol dels comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya promocional. Per a la qual cosa, només cal depositar els bitllets facilitats i segellats pels comerços en les urnes corresponents situades a l’Ajuntament o al Mercat Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.