fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana repr茅n el Punt PAE de servei gratu茂t d’atenci贸 a l’emprenedoria i transmissi贸 d’empreses

Borriana repr茅n el Punt PAE de servei gratu茂t d’atenci贸 a l’emprenedoria i transmissi贸 d’empreses

El servei, gestionat per la regidoria de Promoci贸 Econ貌mica, dep茅n del Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupaci贸 dels Municipis Cer脿mics i la seua 脿rea d’influ猫ncia, i s’ha situat en el Casal Jove.

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 dels municipis cer脿mics i la seua 脿rea d’influ猫ncia de la prov铆ncia de Castell贸 ha aprovat el desenvolupament de la segona fase de projecte experimental denominat “EMPR脠N I TRANSMET”, del que un any m茅s, formar脿 part la ciutat de Borriana, amb la reobertura del Punt PAE que ja est脿 a la disposici贸 d’emprenedors i empresaris en el Casal Jove de la ciutat.

Enguany, la ciutat torna a comptar amb la col路laboraci贸 de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball amb les Corporacions Locals, en l’elaboraci贸, desenvolupament i engegada d’este projecte experimental denominat “Empr猫n i Transmet” amb el qual es tracta d’impulsar la creaci贸 d’ocupaci贸, fomentant la cultura emprenedora i potenciant la competitivitat de les empreses existents i la promoci贸 econ貌mica de tots els municipis que participen en el Consorci.

Per a la regidora de l’脿rea, Maria Romero, “el servei pret茅n el doble objectiu de recuperar aquells negocis que encara que funcionen han de tancar-se alhora que acompanyar als emprenedors en el seu proc茅s d’establiment en uns casos i creixement en uns altres”. El projecte abasta dues grans 脿rees: d’una banda, l’assessorament a emprenedors i PIMES, i per un altre, el tutoritzaci贸 en la transmissi贸 d’empreses.

Tal com ha detallat la mateixa Romero, “en l’apartat d’assessoraments a emprenedors i PIMES, el Consorci forma part de la xarxa PAE (Punt d’Atenci贸 a l’Emprenedor), gr脿cies al conveni signat amb el Ministeri d’Ind煤stria, Energia i Turisme, assessorant en tot el proc茅s de creaci贸 d’empreses, tant pel que fa a aut貌noms, com si es tracta d’una societat, tramitant-se telem脿ticament l’alta a trav茅s del DUE (Document 脷nic Electr貌nic)”. D’altra banda, l’objectiu del tutoritzaci贸 en la Transmissi贸 d’empreses 茅s “proporcionar als emprenedors una alternativa per a establir-se diferent de la creaci贸 “des de zero” de la seua empresa. El Consorci a trav茅s del Ministeri d’Economia, Ind煤stria i Competitivitat forma part del Pla de suport a la transmissi贸 d’empreses on es donen d’alta telem脿ticament en la plataforma a empreses viables en perill de desapar茅ixer fent-se m茅s visibles i facilitant l’acc茅s a potencials compradors”. Un altre dels seus objectius 茅s, no deixar perdre la riquesa d’aquells negocis que es tanquen per q眉estions diferents a les econ貌miques sin贸 que oferir este negoci a nous emprenedors.

Aix铆, la mateixa Romero ha volgut recordar que “l’atenci贸 presencial a este servei torna a estar disponible tots els divendres a Borriana de 9-14h, per貌 tamb茅 pot visitar-se a Vila-real dimarts i dijous, i a Onda dimecres, encara que 茅s aconsellable demanar cita pr猫via a trav茅s del correu electr貌nic proyectos@pacteceramic.es o en el tel猫fon 672105256”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.