fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana soluciona els 煤ltims treballs de neteja derivats del festival Arenal Sound

Borriana soluciona els 煤ltims treballs de neteja derivats del festival Arenal Sound

Malgrat que a inicis de setmana ja s’havien realitzat les labors, les pluges de l’煤ltima jornada van arrossegar fins a la platja residus que ja han sigut retirats pels serveis especials de neteja.

La regidoria de Via P煤blica i Poblats Mar铆tims de l’Ajuntament de Borriana, ha reaccionat amb celeritat i efici猫ncia davant l’aparici贸 en la platja de l’Arenal de residus procedents de la zona de descans habilitada en la Malva-rosa per als “sounders”. Aix铆 ho ha explicat el seu m脿xim responsable, Vicent Aparisi, que ha detallat que “les pluges de la jornada del dimecres han arrossegat fins a la zona de l’Arenal part dels residus de la zona de descans de la Malva-rosa, davant el que hem reaccionat el m茅s r脿pid possible, i en tan sols un parell d’hores han sigut retirats per complet de l’arena”.

Segons han explicat els serveis de neteja contractats de forma especial per a estos 煤ltims treballs, “les bosses o residus havien quedat encallades en s茅quies i vies d’aigua, per la qual cosa la pluja les ha arrossegat fins a la platja, la qual cosa ha obligat a tornar a retirar-los quan ja en la jornada del dilluns i el dimarts s’havia deixat la platja de l’Arenal completament neta”. El mateix Aparisi ha volgut destacar que “una vegada m茅s, hem respost amb tota la celeritat possible, com ja va succeir en la tercera jornada del festival, on vam refor莽ar el nombre d’operaris de neteja per a la zona del passeig al costat de la platja. En esta ocasi贸, encara hi ha hagut major urg猫ncia, i quan se’ns va informar de la pres猫ncia de residus en l’arena, vam disposar l’operatiu necessari perqu猫 en menys de dues hores quedara novament buida de residus, en este cas, bosses i restes pl脿stiques que hav铆em d’evitar que arribaren al mar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.