fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana viu amb intensitat i respecte una multitudin脿ria jornada de Tots Sants

Borriana viu amb intensitat i respecte una multitudin脿ria jornada de Tots Sants

El cementiri municipal ha rebut a centenars de ve茂ns i ve茂nes de Borriana que no han volgut deixar passar l’ocasi贸 d’honrar i recordar als seus difunts.

La capella del cementiri municipal de Borriana s’ha quedat fins i tot menuda durant la celebraci贸 de la missa del dia de Tots Sants, despr茅s que centenars de ve茂ns i ve茂nes de la ciutat hagen acudit a la cita que cada any reserva una jornada per honrar a familiars, amics i amigues difunts. Despr茅s que durant tota la setmana pr猫via el cementiri municipal obrira les seves portes en un horari especial ininterromput i que molta gent ho aprofitara per a la neteja de l脿pides o recanvis en la decoraci贸, el primer de novembre ha tornat a ser el dia de major aflu猫ncia al la instal路laci贸 municipal.

Des de primera hora del mat铆, el dispositiu especial de tr脿fic dissenyat per la Policia Local ha facilitat l’acc茅s al cementiri on a partir de les onze del mat铆 ha tingut lloc la missa oficial del dia de Tots Sants. En ella han estat presents l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el regidor delegat de la instal路laci贸 del cementiri, Vicent Aparisi, que han destacat 鈥渢ot el treball previ de l’煤ltim mes que ha fet que els centenars de visitants del dia d’avui hagen pogut viure la jornada de forma 铆ntima, personal i c貌moda gr脿cies a les millores realitzades en el conjunt del cementeri, a m茅s del refor莽 de materials com a escales, povals o estructures met脿l路liques que han facilitat les labors que se solen dur a terme durant aquest dia鈥. A m茅s, Aparisi ha volgut destacar que 鈥渆n un dia tan especial per a molts de nosaltres, hem volgut que tot estiga al gust dels visitants, i per aix貌 s’han talat diversos arbres que comen莽aven a molestar la visi贸 de les l脿pides o s’han plantat jardins i plantes ornamentals per a la data鈥.

Despr茅s de la missa de difunts en la qual fins i tot s’han esgotat les cent cadires extra que havien disposat els treballadors del cementiri, els mateixos representants municipals han visitat part de les instal路lacions en un dia que com ha recordat l’alcaldessa 鈥渉a de ser una jornada en la qual recordem amb tot l’afecte als nostres sers estimats, i en la qual honrem la seva mem貌ria, i alhora, recordem els nostres or铆gens i fins i tot ens sentim una mica m茅s orgullosos de formar part d’una ciutat com Borriana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.