fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cabanes avalua els danys del temporal de llevant a la costa

Cabanes avalua els danys del temporal de llevant a la costa

L’alcaldessa i la regidora d’infraestructures municipals han visitat la zona amb els t猫cnics encarregats de les platges per tal d’establir un pla d’actuaci贸.

L’Alcaldessa de Cabanes, Virginia Mart铆, ha realitzat una visita conjunta amb la regidora d’infraestructures municipals, Ana Bel茅n Siurana i els t猫cnics encarregats de platges, la zona afectada pel darrer temporal de llevant. L’objectiu ha estat avaluar els danys provocats tant a Torre La Sal com a la zona pr貌xima al Parc Natural del Prat i establir les mesures que siguen necess脿ries.

La for莽a de l’aigua ha danyat una de les parets de la gola que desemboca des del Parc Natural del Prat a la mar, tamb茅 ha deixat a la vista els fonaments d’una de les dutxes per貌, segons indiquen els t猫cnics, la pr貌pia mar “ha comen莽at ja el seu proc茅s de regeneraci贸 natural tornant a dipositar arena a la costa”. De moment, les actuacions immediates consistiran en garantir la seguretat de les persones que visiten la platja a dirari i consolidar les infraestructures que hagen pogut quedar afectades.

Mart铆 ha assegurat que des de Cabanes “s’establir脿 un di脿leg des d’avui mateix amb tots els organismes competents perqu猫 es puga solucionar el problema de l’arena quant abans” ja que, tant el passeig mar铆tim front a les cases com les passarel路les, no han patit cap desperfecte. Tampoc als c脿mpings s’han hagut de lamentar danys a causa del temporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.