fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Camins del Penyagolosa traspassa fronteres en dues de les universitats m茅s prestigioses d’Estats Units

Camins del Penyagolosa traspassa fronteres en dues de les universitats m茅s prestigioses d’Estats Units

El projecte que impulsa la Diputaci贸 arriba a les universitats de Yale i Boston despr茅s d’haver estat ja en les de Mont-real i T貌quio.

El projecte Camins del Penyagolosa impulsat per la Diputaci贸 de Castell贸 per a difondre i posar en valor el patrimoni cultural entorn de les ancestrals rutes de l’interior a Sant Joan de Penyagolosa torna a traspassar fronteres. Aix铆, els professors David Cantillo i Pablo Vidal contribuiran a trav茅s del seu projecte ‘Camins Sagrats’ a divulgar este treball a trav茅s d’una exposici贸 fotogr脿fica sobre la rogaci贸 de Culla. Esta exposici贸, que ja es va presentar el passat mes de juliol en l’Institut Cervantes de T貌quio i m茅s tard en l’Ajuntament de Culla, s’inaugura esta setmana (dimecres 11) en el MacMillan Centre de la Universitat de Yale, a Estats Units. Un treball al qual s’incorpora tamb茅 la xarrada sobre el projecte que ja es va realitzar en la Universitat de Mont-real.

El vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha posat en valor que “una de les deu universitats m茅s prestigioses del m贸n aculla una exposici贸 sobre el patrimoni immaterial dels nostres costums suma molt铆ssim valor al nostre treball amb Camins del Penyagolosa.

En eixe sentit, ha explicat que “este tipus d’actuacions s贸n una oportunitat en el treball de donar a con猫ixer el projecte i anar recaptant suports, tamb茅 en l’esfera universit脿ria i cient铆fica, per a seguir avan莽ant en la candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.