fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carla Soriano i María Eixau seran les reines de les festes de Benicàssim 2021/2022

Carla Soriano i María Eixau seran les reines de les festes de Benicàssim 2021/2022

L’Espai de la Música Mestre Vila acull l’acte de nomenament de les pròximes representants de la festa.

Carla Soriano González i María Eixau Sanz seran les pròximes reines de les festes de Benicàssim. L’Espai de la Música Mestre Vila va acollir ahir a la vesprada l’acte de nomenament de les quals seran les màximes representants de les festes a partir del pròxim mes de setembre.

Carla Soriano González serà proclamada reina major i compartirà aquesta experiència al costat d’Andrea Martí García, dama de la seua cort d’honor.
Quant a la representació infantil, María Eixau Sanz serà la reina i la seua cort d’honor la conformaran les dames Enma Badenes Llorens i Alicia Pallarés Hernández.
A més dels familiars i l’equip de govern encapçalat per l’alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Festes, Arturo Martí, les futures representants van estar acompanyades per la reina infantil 2019/2021 Marina Pauner, i les dames Andrea Nebot, Júlia Tafalla, Mara Marqués, Paula Bellido, Elena Barbeito, Irene Andrés i Natalia Rodríguez, als qui l’alcaldessa va agrair “la seua il·lusió i dedicació a unes festes, especialment en un any complicat per a tots”.

Susana Marqués també va agrair la col·laboració i predisposició de les xiquetes i joves que representaran a Benicàssim “per l’alegria demostrada en tot moment per recollir el testimoni en un acte amb el qual donem el pistaletazo d’eixida a la il·lusió per recobrar els nostres costums i les nostres tradicions”.
Arturo Martí ha comentat que la regidoria està preparant el programa festiu “d’unes festes diferents en les quals tots adquirirem un paper essencial com el de cuidar-nos i ser responsables perquè prompte les puguem celebrar com tots coneixem, mereixem i desitgem”.
L’acte de proclamació tindrà lloc el pròxim 18 de setembre i amb ell el municipi donarà inici a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.