fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco sol路licita que es facen tests massius als agents de la Policia Local i altres cossos de seguretat davant el positiu per coronavirus d’un agent

Carrasco sol路licita que es facen tests massius als agents de la Policia Local i altres cossos de seguretat davant el positiu per coronavirus d’un agent

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, ha manifestat que el positiu per coronavirus d’un agent de Policia Local fa encara m茅s necessari extremar les precaucions i aprovisionar de material d’autoprotecci贸: tests r脿pids, m脿scares, guants i equips de protecci贸 individual (EPI) per als qui estan a primera l铆nia de foc.

“El regidor de seguretat Omar Braina podr脿 negar-lo per貌 es continua denunciant falta de material per part dels qui estan m茅s exposats al contagi. Urgim que es facen tests r脿pids a tots els nostres agents per a descartar altres possibles casos no detectats fins ara”, assenyala.

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, sol路licita que es facen tests massius als agents de la Policia Local i altres cossos de seguretat, com s贸n els bombers, AMUS i Protecci贸 Civil davant el positiu per coronavirus d’un policia local de la ciutat de Castell贸. “Este contagi que acabem de con猫ixer, ha de servir per a extremar totes les precaucions i dotar de tests r脿pids, m脿scares, guants i equips de protecci贸 individual (EPIS) als agents de seguretat que cada dia ixen als carrers a combatre l’epid猫mia del Covid-19, davant la insufici猫ncia real de material que continua havent-hi, perqu猫 aix铆 ho continuen denunciant des dels diferents sindicats i professionals a t铆tol particular. Els tests r脿pids massius serviran per a protegir a la resta dels agents per a descartar altres possibles casos positius”, assenyala.

Afortunadament, l’agent de la Policia Local que ha donat positiu quan se li ha realitzat el test, despr茅s de romandre a casa m茅s de dues setmanes despr茅s de notar-se els primers s铆mptomes del virus, es troba b茅, amb s铆mptomes lleus, “ens alegrem profundament, per貌 si no protegim als qui ens cuiden, amb els mitjans que ha de facilitar l’administraci贸 de la qual depenen, les conseq眉猫ncies poden ser fatals com ja s’est脿 veient entre els sanitaris, amb m茅s 130 contagiats a la prov铆ncia de Castell贸”, subratlla Carrasco.

En este sentit, Carrasco insistix, “el regidor de seguretat Omar Braina podr脿 negar-lo per貌 es continua denunciant falta de material per part dels qui estan m茅s exposats al contagi. Urgim que es facen tests r脿pids a tots els nostres agents de la Policia Local, Bombers, AMUS i Protecci贸 Civil i que s’intensifiquen els treballs de desinfecci贸 de vehicles aix铆 com del material amb el qual treballen”.

“脡s lamentable i irresponsable per part dels qui governen que els bombers hagen hagut d’aconseguir pels seus propis mitjans el material d’autoprotecci贸, perqu猫 no li ho ha proporcionat l’Ajuntament. Alguna cosa que fa pesar en una total i absoluta falta de previsi贸 i desistiment de funcions de l’equip de govern que en algun moment s’haur脿 d’analitzar”, afig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.