fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló abordarà demà el Pla d’Ordenació Detallada en el nou webinar participatiu

Castelló abordarà demà el Pla d’Ordenació Detallada en el nou webinar participatiu

La sessió informativa és a les 18.00 hores i per a accedir es requereix inscripció prèvia en la web ‘www.plageneralcastello.es’.

L’Ajuntament de Castelló continuarà demà amb el cicle de webinars informatius sobre el Pla General, en el marc de la segona fase d’exposició pública de la documentació relativa a l’ordenament urbanístic, que fa partícip a la ciutadania del nou model de ciutat que dissenya; més sostenible, verd, integradora i generadora d’oportunitats.

Sota el nom El Pla d’Ordenació Detallada, la ciutat consolidada, aquesta segona sessió virtual abordarà els objectius i directrius del document referit a l’ordenació urbanística a escala de barri. El webinar es desenvoluparà a partir de les 18.00 hores. En aquest, participaran el regidor d’Urbanisme, José Luis López; el coordinador d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Habitatge, Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, Fernando Calduch; i l’arquitecta Cap de Secció d’Ordenació i Gestió Urbanística i Territorial i Directora del Pla General, Consuelo Leal.

Les inscripcions continuen obertes en la pàgina web del Pla General, www.plageneralcastello.es. Aquest cicle de webinars informatius acabarà el divendres d’aquesta setmana, 22 de gener, també a les 18.00 hores, amb el títol El Pla General Estructural i el Pla d’Ordenació Detallada, les urbanitzacions i sectors perifèrics, la Marjaleria.

D’aquesta manera, els dos documents que integren el nou Pla General de Castelló (Pla General Estructural i Pla d’Ordenació Detallada) hauran sigut compartits amb la ciutadania a través de les diverses vies telemàtiques i presencials habilitades durant aquesta segona fase d’exposició pública, la qual acabarà el pròxim 2 de febrer coincidint amb la finalitat del període oficial de 20 dies hàbils marcats a partir de l’anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Cal recordar que la documentació referida al Pla General està disponible per a la seua consulta via en línia, en la pàgina web www.plageneralcastello.es, com de manera presencial, en el Menador i en la Tinència d’Alcaldia del Grau. La consulta presencial es pot fer en horari de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hora, de dilluns a divendres; i els dissabtes entre les 10.00 i les 13.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.