fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 adequa la fa莽ana de l’edifici nou de l’Ajuntament per a dignificar la pla莽a Major

Castell贸 adequa la fa莽ana de l’edifici nou de l’Ajuntament per a dignificar la pla莽a Major

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, aposta per recuperar el paper central que t茅 la pla莽a Major en la vida de la ciutat.

L’Ajuntament de Castell贸 ha executat treballs d’adequaci贸 de l’edifici nou de l’Ajuntament que han incl貌s la pintura de la fa莽ana, la neteja de les escultures i l’arranjament de la fusteria de finestres i balconades, on tamb茅 s’han instal路lat jardineres amb geranis. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha explicat que aquesta actuaci贸 “respon a la voluntat de dignificar un edifici municipal enclavat en plena pla莽a Major”.

Segons ha apuntat la primera edil, “la pla莽a Major 茅s un lloc emblem脿tic per als ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 pel que l’adequaci贸 d’aquest immoble municipal pret茅n ajudar a millorar la imatge d’aquest entorn que a m茅s est脿 protegit pel seu valor patrimonial, cultural i hist貌ric”.

El regidor d’Ordenaci贸 del Territori, Rafa Sim贸, ha detallat els treballs, que han consistit en el pintat de fa莽ana i balconades; la neteja de les tres escultures existents; l’arranjament de la instal路laci贸 dels projectors de la fa莽ana; la reparaci贸, neteja i pintat de fusteria de finestres i balconades aix铆 com la instal路laci贸 de jardineres en les balconades amb plantes de geranis. L’edil ha explicat que els treballs s’han executat amb c脿rrec al contracte anual de manteniment de l’Ajuntament de Castell贸.

A aquesta actuaci贸 se sumar脿 la rehabilitaci贸 de les fa莽anes de l’edifici noble de l’Ajuntament, que aquest 2016 celebra el seu 300 aniversari. Aquest 茅s un dels projectes aprovats en la primera fase d’inversions financerament sostenibles i compta amb un pressupost de licitaci贸 de 400.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.