fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 adjudica els serveis de temporada que s’instal路laran el pr貌xim estiu a les platges

Castell贸 adjudica els serveis de temporada que s’instal路laran el pr貌xim estiu a les platges

El pla d’explotaci贸 inclou quatre berenadors, cinc llocs d’hamaques i ombrel路les i escola n脿utica, entre altres.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha posat en valor les tres platges de Castell贸 “que s’estenen al llarg de m茅s de 4 quil貌metres i que enguany tornaran a oferir els millors serveis”. “Som una destinaci贸 tur铆stica sostenible i segur i treballem per a continuar potenciant la qualitat de la nostra costa”, ha destacat Marco. Per part seua, la regidora de Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder, ha posat l’accent en la import脿ncia de complir les mesures de protecci贸 davant la covid-19 a les platges.

Aix铆, s’han adjudicat tres lots corresponents a berenadors (un a la platja del Pinar (Lot 1) i altres dos en el Gurug煤 (Lot 2 i Lot 3)), que se sumaran a un quart berenador, situat a la platja del Gurug煤, el contracte del qual est脿 prorrogat i no ha eixit a licitaci贸 enguany. A m茅s dels quatre berenadors, hi haur脿 cinc zones per a la instal路laci贸 d’hamaques i ombrel路les: tres se situaran a la platja del Gurug煤 (Lots 5, 6 i 7); i altres dos en el Pinar (Lots 4 i 11), aquest 煤ltim amb possibilitat de lloguer de patinets. A la platja del Pinar tamb茅 hi haur脿 una zona per a la instal路laci贸 d’una escola n脿utica (Lot 8). D’altra banda, queda deserta la contractaci贸 de dos quioscos de premsa i gelats a les platges del Serradal (Lot 9) i del Pinar (Lot 10).

Junt a aquests serveis, el Pla d’Explotaci贸 de Platges tamb茅 inclou: tres biblioteques d’estiu (una en cada platja), tres punts beb茅 (un en cada platja), punts d’informaci贸 tur铆stica en la Pineda i el Gurug煤, 13 脿rees de jocs infantils, 27 camps de voleibol repartits entre el Pinar i el Gurug煤, una zona amb dues pistes de futbol en el Pinar, 11 zones biosaludables al llarg del passeig mar铆tim i el parc litoral, quatre 脿rees habilitades per a persones amb discapacitat o mobilitat redu茂da, 33 lavabos port脿tils, quatre casetes temporals de socorrisme i primeres cures, huit torres de vigil脿ncia, dues casetes de policia en el Pinar i el Serradal, dutxes, llavapeus i passarel路les.

Leave a Reply

Your email address will not be published.