fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló adjudica la primera obra de l’estratègia europea EDUSI per 813.000 euros i executarà 5 quilòmetres de nous carrils bici

Castelló adjudica la primera obra de l’estratègia europea EDUSI per 813.000 euros i executarà 5 quilòmetres de nous carrils bici

El regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, explica que es tracta d’un programa “essencial” per al desenvolupament de la ciutat.

Castelló ha posat l’accelerador a l’Estratègia Europa de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI). La Junta de Govern Local ha acordat avui adjudicar per 813.000 euros l’execució de tres nous carrils bici que sumaran cinc quilòmetres més de vies ciclistes en la ciutat de Castelló. Este és el primer projecte adjudicat dins de l’EDUSI, als quals seguiran el nou pont sobre el riu Sec i la millora de l’accessibilitat de parades d’autobús.

El regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, que ha sigut l’encarregat avui d’informar sobre els assumptes tractats en la Junta de Govern Local, ha anunciat l’adjudicació d’este primer projecte dins de l’estratègia EDUSI, que fins al 2020 suposarà la inversió de 20,2 milions cofinançats per l’Ajuntament de Castelló i els fons Feder. “Esta estratègia apuntarà a la transformació de Castelló en els pròxims quatre anys i impulsar el canvi cap a un nou model de ciutat més sostenible, amigable, pensada per a les persones i amb un marcat accent social que promoga la igualtat d’oportunitats i el desenvolupament integral”, ha subratllat l’edil.

En este sentit, Lorenzo ha apuntat que l’EDUSI es tracta “d’una estratègia essencial per a la ciutat de Castelló” i ha avançat que en poques setmanes ja s’haurà adjudicat este primer paquet d’actuacions que inclou els carrils bici (amb tres itineraris diferenciats), el nou pont del riu Sec i la instal·lació de plataformes en les parades d’autobús per a millorar la seua accessibilitat, augmentar la seguretat viària i guanyar en eficiència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.