fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 ampliar脿 les ajudes a m茅s sectors afectats per la pand猫mia de la covid-19

Castell贸 ampliar脿 les ajudes a m茅s sectors afectats per la pand猫mia de la covid-19

L’Ajuntament sol路licitar脿 adherir-se al Pla Reactivem Castell贸-Empreses de la Diputaci贸 i refor莽ar脿 aix铆 el seu suport a petites empreses i aut貌noms.

L’Ajuntament de Castell贸 sol路licitar脿 a la Diputaci贸 l’ajuda de 1,4 milions d’euros del Pla Reactivem Castell贸-Empreses, que permetr脿 ampliar les Ajudes Par猫ntesis del Pla Resistir que ja est脿 tramitant l’Ajuntament (amb un valor total de 5,5 milions d’euros) i arribar a m茅s activitats econ貌miques afectades per la pand猫mia, a m茅s de destinar una altra part espec铆fica a l’oci nocturn. La Junta de Govern Local extraordin脿ria de hui ha aprovat la delegaci贸 de la sol路licitud de l’ajuda en la Regidoria d’Innovaci贸 Comercial i Consum. Sobre la base de l’acord que ha passat per la junta, dels 1,4 milions d’euros de la nova ajuda de l’administraci贸 provincial, 936.300 euros es tramitaran com a Ajudes Par猫ntesis dins del Pla Resistir; i 500.000 euros es destinaran a l’oci nocturn mitjan莽ant l’elaboraci贸 de noves bases d’ajudes.

Aquesta nova ajuda de la Diputaci贸, al costat dels romanents que queden dels 5,5 milions d’euros que est脿 tramitant l’Ajuntament sobre la base del Pla Resistir despr茅s d’acabar de tancar la primera i segona fase de el mateix, permetr脿 obrir una tercera fase d’Ajudes Par猫ntesis per part del consistori, a la qual podran adherir-se nous CNAE’s (codi de Classificaci贸 Nacional d’Activitats Econ貌miques). Les noves activitats econ貌miques que podran sol路licitar ajudes se centren en sectors com l’alimentaci贸 i el t猫xtil, papereria, vidre, productes cer脿mics, equips el猫ctrics i electr貌nics, articles d’esport, jocs, reparaci贸 de maquin脿ria, fabricaci贸 d’instruments musicals i de subministraments m猫dics i odontol貌gics, programaci贸, portals web, procesament de dades, cultiu de vinya, de c铆trics, de fruits o d’esp猫cies, entre altres.

L’Ajuntament continua aix铆 treballant per a pal路liar els efectes socials i econ貌mics de la pand猫mia i arribar al m脿xim nombre de petites empreses i persones aut貌nomes de la ciutat que pateixen les conseq眉猫ncies econ貌miques derivades de la pand猫mia i de les mesures de prevenci贸 per a contindre la seua propagaci贸. En aquest sentit, cal recordar els 1,4 milions d’euros que ja va destinar l’administraci贸 municipal l’any passat en ajudes al comer莽, aix铆 com els 5,5 milions d’euros del Pla Resistir als que se sumaria la nova ajuda de la Diputaci贸, d’altres 1,4 milions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.