fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 anima a sol路licitar ajudes p煤bliques per a elaborar l’informe d’avaluaci贸 en edificis de m茅s de 50 anys

Castell贸 anima a sol路licitar ajudes p煤bliques per a elaborar l’informe d’avaluaci贸 en edificis de m茅s de 50 anys

El termini de presentaci贸 de la subvenci贸 de la Generalitat finalitza el 30 de juny.

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castell贸 anima a les comunitats de ve茂ns i propietaris a optar a la l铆nia de subvencions de la Generalitat Valenciana per a l’elaboraci贸 de l’informe d’evaluaci贸 d’edificis (IEEVCV), un tr脿mit que exigeix la legislaci贸 per als inmobles de m茅s de 50 anys i que es complementa amb altres mesures de suport per a la rehabilitaci贸 del parc immobiliari m茅s envellit que impulsen Consell i Ajuntament.

“Aquesta mesura s’ha desenvolupat amb retard en els 煤ltims anys pero per a 2021 existeix una convocat貌ria de 2 milions d’euros de la Vicepresid猫ncia Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Clim脿tica en ajudes dirigides als propietaris per a potenciar la redacci贸 d’aquest informe”, ha subratllat la regidora d’Habitatge, Mar铆a Jes煤s Garrido.

Aquest document avalua les condicions de conservaci贸, accessibilitat i efici猫ncia energ猫tica i han de passar-los els immobles de m茅s de 50 anys i renovar-lo cada 10. La convocat貌ria contempla una subvenci贸 b脿sica del 20% de l’import per a totes les sol路licituds d’edificis de m茅s de 50 anys, i una segona addicional de fins a 4.500 euros. El termini de sol路licituds finalitza el 30 de juny i l’informe ha d’estar registrat abans del 23 de juny.

La comunitat de persones propiet脿ries o persones propiet脿ries 煤niques han d’encarregar el document en professionals de l’arquitectura t猫cnica, aparelladores/茅s, o de l’enginyeria de l’edificaci贸. La sol路licitud es fa telem脿ticament en www.habitatge.gva.es per貌 qualsevol consulta es pot resoldre en la direcci贸 territorial de la Conselleria d’Habitatge o telefonant al 964333752.

La Regidoria destaca que aquestes subvencions s贸n “una oportunitat” per a complir amb la normativa i que les comunitats de propietaris amb edificis m茅s antics puguen garantir i millorar les condicions d’habitabilitat, efici猫ncia energ猫tica i accessibilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.