fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 aplicar脿 un codi 猫tic i un codi de conducta a tots els empleats i c脿rrecs p煤blics municipals

Castell贸 aplicar脿 un codi 猫tic i un codi de conducta a tots els empleats i c脿rrecs p煤blics municipals

La regidoria de Transpar猫ncia i Modernitzaci贸 introduir脿 millores per apropar la gesti贸 de l’Ajuntament a tota la ciutadania.

La regidoria de Transpar猫ncia i Modernitzaci贸 ha anunciat que aplicar脿 un codi 猫tic i un codi de conducta a tots els empleats i c脿rrecs p煤blics municipals per millorar les din脿miques de l’Ajuntament i aconseguir aix铆 beneficis en l’脿mbit de la gesti贸 i l’intercanvi d’informaci贸 entre la instituci贸 i la ciutadania. L’edil de l’脿rea, Ignasi Garcia, ha explicat que “el codi 猫tic i el codi de conducta 茅s un dels grans objectius de Transpar猫ncia per al proper any i per a aix貌 hem d’implicar a tot el personal de la casa”.

En aquest sentit, Garcia ha assegurat que “volem desenvolupar una millora que implique tots els funcionaris i membres del ple i, per a aix貌, comptarem amb tot el personal de la casa perqu猫 el codi que elaborem sigui efectiu i reflecteixi la realitat del dia a dia de tots i totes”. Segons el regidor, “el codi 猫tic i de conducta ha de comptar amb el vistiplau dels empleats per ser un referent que permetisca treballar cap a un model de gesti贸 p煤blica que resulti satisfactori tant al personal com als ve茂ns i ve茂nes de la ciutat”.

L’elaboraci贸 del codi 猫tic i el codi de conducta forma part dels grans objectius de Transpar猫ncia per al proper any. El regidor de l’脿rea ha anunciat que els altres reptes de cara a 2017 passen per fer p煤bliques les agendes de tots els integrants del ple, contractar un pla de mitjans de comunicaci贸 que permeti optimitzar la informaci贸 i la publicitat institucional i donar a con猫ixer les factures de les despeses de representaci贸 que es registren peri貌dicament. Respecte a les agendes de tots els regidors, Garcia preveu que “tant la ciutadania com els mitjans de comunicaci贸 puguin con猫ixer l’activitat que cada representant p煤blic duu a terme di脿riament”. L’agenda estar脿 disponible a la web i recollir脿 els moviments dels integrants de l’equip de govern i de la resta de membres del ple.

“脡s una gran aposta de la regidoria de Transpar猫ncia perqu猫 obrirem la nostra activitat per donar-la a con猫ixer a aquells interessats a saber com invertim el temps des de cada 脿rea i departament de l’Ajuntament”, ha assegurat Garcia. L’edil ha destacat, a m茅s, que durant 2017 es preveu donar un gran impuls a les 脿rees de Transpar猫ncia i Modernitzaci贸 ja que s’implementaran tots els projectes contractats o adquirits al llarg d’aquest 煤ltim any. “Es tracta d’unes 脿rees que requereixen inversi贸 i treball i a les quals en el proper any se’ls donar脿 un gran impuls per materialitzar tots els objectius marcats en el Pacte del Grau”, segons el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.