fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 aposta per la digitalitzaci贸 i bons de comer莽 local per a rellan莽ar al sector en 2021

Castell贸 aposta per la digitalitzaci贸 i bons de comer莽 local per a rellan莽ar al sector en 2021

Innovaci贸 Comercial presenta les l铆nies estrat猫giques de subvencions i formaci贸 davant el Consell Municipal de Comer莽.

El regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate, ha presentat aquest dijous davant el Consell sectorial de Comer莽 les l铆nies estrat猫giques per a rellan莽ar el comer莽 local i els xicotets establiments i que estaran centrades en l’avan莽 de la digitalitzaci贸 i en la potenciaci贸 de campanyes de bons per al comer莽 local, en l铆nia amb les impulsades l’any passat. “En aquests moments 茅s fonamental apostar per la digitalitzaci贸 i les xarxes socials com a eina per a captar nous compradors, tal com demostra el bon resultat de la iniciativa ‘Cistella’, aix铆 com l’impuls a les campanyes de bons comercials que s’han demostrat que tenen impacte directe sobre el teixit de la ciutat”, ha explicat davant els membres del Consell.

En aquest sentit, ha recordat l’猫xit de la campanya ‘Ara m茅s que mai, comer莽 local’, posada en marxa per a incentivar les compres i dinamitzar el comer莽 de proximitat en dates pr猫vies al per铆ode nadalenc i que va tancar aconseguint 309.150 euros en adquisicions realitzades en establiments de comer莽 local en els diferents districtes de la ciutat. Es tracta d’un model de promoci贸 que ha sigut ben acollit pels representants del Consell i que es va implantar per la Regidoria d’Innovaci贸 Comercial com a prova pilot amb la campanya ‘Gr脿cies!’, que va aconseguir captar 260.000 euros en compres en per铆ode estival. Des del Consell de Comer莽 s’ha animat a seguir en aquesta l铆nia d’iniciatives que tenen impacte directe sobre el sector.

Donate ha avan莽at que des de l’脿rea d’Innovaci贸 Comercial de l’Ajuntament de Castell贸 ja es ve estudiant des de mesos arrere la implantaci贸 de noves campanyes basades en bons de comer莽, sobretot en un any en qu猫 la pand猫mia impedir脿 desenvolupar grans accions comercials que impliquen aflu猫ncia de persones. “Els bons ser脿 una de les nostres l铆nies estrat猫giques”, ha indicat.

D’altra banda, en la reuni贸 d’aquest dijous s’han abordat les l铆nies de subvencions al comer莽 a implantar aquest any 2021, entre les quals es troben ajudes a la digitalitzaci贸 i per a fomentar el relleu generacional de locals i comer莽os antics. A m茅s, s’ha abordat de manera conjunta amb els representants del sector el pla d’accions promocionals a desenvolupar enguany i les necessitats formatives.

Aix铆, el regidor ha explicat que una altra de les l铆nies estrat猫giques de l’脿rea ser脿 el redissenye, de manera conjunta i coordinada amb el sector, de les accions promocionals per a aconseguir un major impacte i reconeixement per part de la clientela local i visitant. “Volem refor莽ar la capacitat tractora per a impulsar el xicotet comer莽 amb aquestes campanyes i en aquest objectiu anem de la m脿 amb els i les comerciants de la ciutat, abordant amb ells quines accions promocionals veuen m茅s beneficioses per al sector i planificant amb ells i elles tant el calendari d’accions com les necessitats que requerisquen, per exemple, en mat猫ria de formaci贸”, ha indicat Donate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.