fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 autoritzar脿 terrasses de manera temporal i excepcional per la covid-19 en carrers per als vianants

Castell贸 autoritzar脿 terrasses de manera temporal i excepcional per la covid-19 en carrers per als vianants

Ribes destaca que es far脿 un estudi singularitzat de les peticions per a contribuir a mitigar els efectes de la crisi sanit脿ria.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la regidoria de Mobilitat Sostenible i 脷s de l’Espai P煤blic, ha iniciat la tramitaci贸 perqu猫 es realitze un estudi singularitzat de les sol路licituds d’ocupaci贸 de via p煤blica per a instal路lar taules i cadires en carrers per als vianants o similars que suposen el tall de les mateixes en determinats horaris, amb l’objectiu de poder autoritzar terrasses de manera temporal i per raons d’excepcionalitat davant la situaci贸 de crisi sanit脿ria generada per la covid-19.

Una autoritzaci贸 que seria extraordin脿ria, “en atenci贸 a les reclamacions efectuades pel sector de l’hostaleria i amb la finalitat de contribuir a mitigar els efectes negatius d’aquesta crisi, fomentant, al seu torn, l’activitat econ貌mica i empresarial”, ha explicat l’edil de Mobilitat Sostenible i 脷s de l’Espai P煤blic, Jorge Ribes. “De manera extraordin脿ria i temporal, es concedirien permisos d’ocupaci贸 de via p煤blica per a instal路lar taules i cadires en determinats viaris, durant unes hores determinades corresponents als torns de menjars i sopars, per a ajudar al sector”, ha detallat Ribes. Tot, sempre previ estudi per part dels t猫cnics municipals, respectant en tot moment la legislaci贸 aplicable i afectant el menys possible a ve茂ns i ve茂nes d’aquestes zones i a la ciutadania en general.

Aquesta mesura se suma a altres impulsades des de l’Ajuntament de Castell贸 per a ajudar al sector de l’hostaleria i col路laborar en la seua recuperaci贸. En aquest sentit, cal destacar les autoritzacions per a ampliar quasi 400 terrasses des d’el mes d’abril passat fins ara i la l铆nia d’ajudes d’1 mili贸 d’euros dirigida al sector de l’hostaleria, el comer莽 i l’oci nocturn. Tamb茅 s’ha susp茅s la taxa d’ocupaci贸 de via p煤blica per a taules i cadires i no es cobrar脿 la taxa de fems als locals d’oci nocturn de Castell贸 corresponent al per铆ode compr茅s entre la declaraci贸 del primer estat d’alarma (14 de mar莽) i final del 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.