fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 avan莽a en Edificant amb l’adjudicaci贸 del projecte d’obra del CEIP Herrero per 180.000 euros

Castell贸 avan莽a en Edificant amb l’adjudicaci贸 del projecte d’obra del CEIP Herrero per 180.000 euros

脡s la segona actuaci贸 d’estes caracter铆stiques despr茅s de l’assignaci贸 del projecte per al Vicent Mar莽脿 a l’agost.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat l’adjudicaci贸 del projecte d’obra del CEIP Herrero a l’UTE Nou Herrero. L’estudi tindr脿 un cost de 183.836,67 euros i est脿 emmarcat dins en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educaci贸.

En este sentit, este 茅s el segon projecte d’obra aprovada pel consistori en els 煤ltims dos mesos. El primer va ser el relatiu al Vicent Mar莽脿 per valor de 250.000 euros, adjudicat a Santatecla Arquitectos el passat mes d’agost.

“La reforma afectar脿 una l铆nia amb tres aules d’infantil i tres de prim脿ria, aix铆 com el menjador i el gimn脿s”, ha explicat el regidor d’Educaci贸, Francesc Mezquita. A m茅s, “a esta reforma s’inclour脿 l’adhesi贸 d’una unitat d’educaci贸 infantil de 0 a 2 anys, amb una capacitat per a 245 alumnes, dintre d’un programa de necessitats aprovat el 26 de febrer de 2018”, ha assegurat l’edil.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans de l’Ajuntament de Castell贸, Rafa Sim贸, destaca que “esta adjudicaci贸 del projecte d’obra del Herrero 茅s el resultat d’un intens treball i un exemple de la implicaci贸 d’este Ajuntament i els seus t猫cnics en la millora de les condicions dels centres educatius, a trav茅s del pla Edificant”. Durant el per铆ode d’obres l’alumnat romandr脿 en aules prefabricades situades al costat del CEIP Carles Salvador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.