fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló avança en Edificant amb l’adjudicació del projecte d’obra del CEIP Herrero per 180.000 euros

Castelló avança en Edificant amb l’adjudicació del projecte d’obra del CEIP Herrero per 180.000 euros

És la segona actuació d’estes característiques després de l’assignació del projecte per al Vicent Marçà a l’agost.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat l’adjudicació del projecte d’obra del CEIP Herrero a l’UTE Nou Herrero. L’estudi tindrà un cost de 183.836,67 euros i està emmarcat dins en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

En este sentit, este és el segon projecte d’obra aprova pel consistori en els últims dos mesos. El primer va ser el relatiu al Vicent Marçà per valor de 250.000 euros, adjudicat a Santatecla Arquitectos el passat mes d’agost.

“La reforma afectarà una línia amb tres aules d’infantil i tres de primària, així com el menjador i el gimnàs”, ha explicat el regidor d’Educació, Francesc Mezquita. A més, “a esta reforma s’inclourà l’adhesió d’una unitat d’educació infantil de 0 a 2 anys, amb una capacitat per a 245 alumnes, dintre d’un programa de necessitats aprovat el 26 de febrer de 2018”, ha assegurat l’edil.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, destaca que “esta adjudicació del projecte d’obra del Herrero és el resultat d’un intens treball i un exemple de la implicació d’este Ajuntament i els seus tècnics en la millora de les condicions dels centres educatius, a través del pla Edificant”. Durant el període d’obres l’alumnat romandrà en aules prefabricades situades al costat del CEIP Carles Salvador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.