fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 clausura el VIII taller d’Ocupaci贸 amb la recepci贸 de les 36 alumnes

Castell贸 clausura el VIII taller d’Ocupaci贸 amb la recepci贸 de les 36 alumnes

Puerta recorda que amb l’ADL continuen disposant “d’un servei d’emprenedoria, orientaci贸, formaci贸 i intermediaci贸”.

La VIII edici贸 del Taller d’Ocupaci贸 que impulsa l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL) ha arribat a la seua fi. Per aix貌, el Sal贸 de Plens de l’Ajuntament de Castell贸 ha acollit hui, 21 de desembre, l’acte de clausura d’este curs anual dirigit a persones desocupades, l’objectiu de les quals passa per la qualificaci贸 professional i inserci贸 laboral de les 36 alumnes del taller. A l’acte han assistit, a m茅s de l’alumnat, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco; la regidora d’Impuls d’Activitat Econ貌mica i Ocupaci贸, Patricia Puerta; la cap d’ADL, Remedios Pav贸n; i el director Territorial de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, Jos茅 Vicente Andr茅s Pe帽arroja.

Puerta ha procedit al lliurament de diplomes donant l’enhorabona als qui “ho han aconseguit” i estan treballant i animant a la resta a “trobar un treball on tingueu l’oportunitat de posar en pr脿ctica tot l’apr茅s durant enguany”. Aix铆 mateix, la responsable d’Ocupaci贸 ha recordat als assistents que “esta continua sent la vostra casa, disposeu d’un servei d’emprenedoria, orientaci贸, formaci贸 i intermediaci贸 a la vostra disposici贸”.

En l’acte s’ha projectat un v铆deo que mostra les principals caracter铆stiques del projecte i els treballs que l’alumnat ha anat elaborant al llarg del mateix. Seguidament, un alumne i una alumna del programa han procedit a la lectura de la seua hist貌ria de vida en el curs.

El taller d’Ocupaci贸 Ciutat de la Solidaritat consta de sis certificats de professionalitat. Al llarg del curs, que ha comptat amb un pressupost de 616.588 euros, cada itinerari informatiu s’ha dividit en dos nivells que l’alumnat ha hagut de superar per a adquirir els certificats professionals. L’脿rea d’Operacions Administratives ha pret茅s afermar els processos de gesti贸 administrativa i de la informaci贸, realitzaci贸 d’inventari, classificaci贸, ordenaci贸, arxiu, enquadernaci贸, serveis d’emmagatzematge i recepci贸 de clients. D’altra banda, l’itinerari de Microinform脿tica ha compr茅s la instal路laci贸 d’equips microinform脿tics, suport t猫cnic, detecci贸 d’incidents de seguretat i instal路laci贸 de programes. Finalment, s’ha dedicat un tercer bloc a la confecci贸 de p脿gines web, gesti贸 de continguts, realitzaci贸 de blogs i publicaci贸 d’una botiga en Internet.

L’equip docent, dirigit per Mari Carmen Vicent, ha estat format per tres monitors: Mar铆a Jos茅 Valls (Operacions Administratives), Cessar Herranz (Microinform脿tica) i Jos茅 Luis Borja (Disseny de P脿gines Web).

Este programa est脿 subvencionat pel servei Labora que impulsa la Generalitat i compta amb el suport del consistori, una ajuda que es materialitza amb l’aportaci贸 municipal de 33.000 euros. Aix铆 doncs, el taller pret茅n, mitjan莽ant la realitzaci贸 d’obres o serveis d’inter茅s general i/o social, l’execuci贸 d’un treball efectiu que procure la qualificaci贸 professional i afavorisca la inserci贸 laboral de l’alumnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.