fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló clausura el VIII taller d’Ocupació amb la recepció de les 36 alumnes

Castelló clausura el VIII taller d’Ocupació amb la recepció de les 36 alumnes

Puerta recorda que amb l’ADL continuen disposant “d’un servei d’emprenedoria, orientació, formació i intermediació”.

La VIII edició del Taller d’Ocupació que impulsa l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) ha arribat a la seua fi. Per això, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló ha acollit hui, 21 de desembre, l’acte de clausura d’este curs anual dirigit a persones desocupades, l’objectiu de les quals passa per la qualificació professional i inserció laboral de les 36 alumnes del taller. A l’acte han assistit, a més de l’alumnat, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; la regidora d’Impuls d’Activitat Econòmica i Ocupació, Patricia Puerta; la cap d’ADL, Remedios Pavón; i el director Territorial de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, José Vicente Andrés Peñarroja.

Puerta ha procedit al lliurament de diplomes donant l’enhorabona als qui “ho han aconseguit” i estan treballant i animant a la resta a “trobar un treball on tingueu l’oportunitat de posar en pràctica tot l’aprés durant enguany”. Així mateix, la responsable d’Ocupació ha recordat als assistents que “esta continua sent la vostra casa, disposeu d’un servei d’emprenedoria, orientació, formació i intermediació a la vostra disposició”.

En l’acte s’ha projectat un vídeo que mostra les principals característiques del projecte i els treballs que l’alumnat ha anat elaborant al llarg del mateix. Seguidament, un alumne i una alumna del programa han procedit a la lectura de la seua història de vida en el curs.

El taller d’Ocupació Ciutat de la Solidaritat consta de sis certificats de professionalitat. Al llarg del curs, que ha comptat amb un pressupost de 616.588 euros, cada itinerari informatiu s’ha dividit en dos nivells que l’alumnat ha hagut de superar per a adquirir els certificats professionals. L’àrea d’Operacions Administratives ha pretés afermar els processos de gestió administrativa i de la informació, realització d’inventari, classificació, ordenació, arxiu, enquadernació, serveis d’emmagatzematge i recepció de clients. D’altra banda, l’itinerari de Microinformàtica ha comprés la instal·lació d’equips microinformàtics, suport tècnic, detecció d’incidents de seguretat i instal·lació de programes. Finalment, s’ha dedicat un tercer bloc a la confecció de pàgines web, gestió de continguts, realització de blogs i publicació d’una botiga en Internet.

L’equip docent, dirigit per Mari Carmen Vicent, ha estat format per tres monitors: María José Valls (Operacions Administratives), Cessar Herranz (Microinformàtica) i José Luis Borja (Disseny de Pàgines Web).

Este programa està subvencionat pel servei Labora que impulsa la Generalitat i compta amb el suport del consistori, una ajuda que es materialitza amb l’aportació municipal de 33.000 euros. Així doncs, el taller pretén, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interés general i/o social, l’execució d’un treball efectiu que procure la qualificació professional i afavorisca la inserció laboral de l’alumnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.