fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló clausurarà 51 abocadors incontrolats

Castelló clausurarà 51 abocadors incontrolats

L’Ajuntament intensifica la informació en aquests “punts negres” de la ciutat i adverteix sobre les sancions econòmiques a les males pràctiques.

L’Ajuntament de Castelló ha iniciat la clausura de nobmros abocadors incontrolats, abandonament de ferramentes i altres deixalles voluminoses. Des de la Regidoria de Reciclatge i Gestió de Residus de l’Ajuntament de Castelló s’instalaran també cartells informatius on es recorda la ciutadania l’obligació de llençar les deixalles a l’ecoparc i que l’abocament de residus està sancionat amb multes d’a partir de 600 euros.

El regidor de l’àrea, Ignasi Garcia, ha agraït “la col·laboració ciutadana, fet imprescindible per mantindre neta la ciutat”. Garcia ha avisat que “el consistori castigarà l’incivisme perquè qui llança els residus de manera incontrolada està perjudicant al medi ambient”. A més a més, “la imatge de la ciutat també queda greument damnificada i suposa un cost econòmic per als veïns i veïnes de Castelló” ha sentenciat l’edil.

L’Ajuntament de Castelló ha identificat i tancarà 51 “punts negres”, als quals s’aboquen restes amb freqüència i de manera incontrolada. El personal municipal ha actuat ja en la meitat dels abocadors i completarà l’acció durant les pròximes setmanes. El departament ha col·locat cartells informatius per recordar les bones pràctiques en quant a la gestió de residus i sobre possibilitat de què els serveis de l’Ajuntament passen a recollir les restes de poda, voluminosos o enderrocs telefonant al 010, de forma gratuïta.

D’aquesta manera, l’actuació de l’Ajuntament de Castelló s’ha realitzat als diferents districtes de la ciutat, allà on hi ha hagut més avisos. La ciutadania pot notificar aquestes incidències mitjançant l’aplicació del Servei de Manteniment de la Ciutat (https://smc.castello.es/app/es/).

Cal recordar que l’Ajuntament de Castelló ha triplicat el servei de l’ecoparc mòbil en els últimes mesos Actualment, l’horari és de 07.15 a 13.15 hores per al camió de l’ecoparc, mentre que el contenedor multiusos funciona de 07.15 a les 14.15 hores. Per la vesprada, el servei estarà actiu des de les 14.15 a 20.15 hores, en els dos casos. A la web municipal es poden consultar les ubicacions i els consells d’ús.

Leave a Reply

Your email address will not be published.