fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 clausurar脿 51 abocadors incontrolats

Castell贸 clausurar脿 51 abocadors incontrolats

L’Ajuntament intensifica la informaci贸 en aquests “punts negres” de la ciutat i adverteix sobre les sancions econ貌miques a les males pr脿ctiques.

L’Ajuntament de Castell贸 ha iniciat la clausura de nobmros abocadors incontrolats, abandonament de ferramentes i altres deixalles voluminoses. Des de la Regidoria de Reciclatge i Gesti贸 de Residus de l’Ajuntament de Castell贸 s’instalaran tamb茅 cartells informatius on es recorda la ciutadania l’obligaci贸 de llen莽ar les deixalles a l’ecoparc i que l’abocament de residus est脿 sancionat amb multes d’a partir de 600 euros.

El regidor de l’脿rea, Ignasi Garcia, ha agra茂t “la col路laboraci贸 ciutadana, fet imprescindible per mantindre neta la ciutat”. Garcia ha avisat que “el consistori castigar脿 l’incivisme perqu猫 qui llan莽a els residus de manera incontrolada est脿 perjudicant al medi ambient”. A m茅s a m茅s, “la imatge de la ciutat tamb茅 queda greument damnificada i suposa un cost econ貌mic per als ve茂ns i ve茂nes de Castell贸” ha sentenciat l’edil.

L’Ajuntament de Castell贸 ha identificat i tancar脿 51 “punts negres”, als quals s’aboquen restes amb freq眉猫ncia i de manera incontrolada. El personal municipal ha actuat ja en la meitat dels abocadors i completar脿 l’acci贸 durant les pr貌ximes setmanes. El departament ha col路locat cartells informatius per recordar les bones pr脿ctiques en quant a la gesti贸 de residus i sobre possibilitat de qu猫 els serveis de l’Ajuntament passen a recollir les restes de poda, voluminosos o enderrocs telefonant al 010, de forma gratu茂ta.

D’aquesta manera, l’actuaci贸 de l’Ajuntament de Castell贸 s’ha realitzat als diferents districtes de la ciutat, all脿 on hi ha hagut m茅s avisos. La ciutadania pot notificar aquestes incid猫ncies mitjan莽ant l’aplicaci贸 del Servei de Manteniment de la Ciutat (https://smc.castello.es/app/es/).

Cal recordar que l’Ajuntament de Castell贸 ha triplicat el servei de l’ecoparc m貌bil en els 煤ltimes mesos Actualment, l’horari 茅s de 07.15 a 13.15 hores per al cami贸 de l’ecoparc, mentre que el contenedor multiusos funciona de 07.15 a les 14.15 hores. Per la vesprada, el servei estar脿 actiu des de les 14.15 a 20.15 hores, en els dos casos. A la web municipal es poden consultar les ubicacions i els consells d’煤s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.