fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 col路labora amb Gesdepro en una campanya de recollida per al Banc d’Aliments

Castell贸 col路labora amb Gesdepro en una campanya de recollida per al Banc d’Aliments

La iniciativa es desenvolupar脿 del 23 al 26 de mar莽 en els accessos de diverses instal路lacions del Patronat Municipal d’Esports.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de les regidories de Benestar Social, Depend猫ncia i Inf脿ncia i la d’Esports, col路labora amb una recollida d’aliments organitzada per Gesdepro per a destinar al Banc d’Aliments. La recollida tindr脿 lloc del 23 al 26 de mar莽 en les entrades de diverses instal路lacions esportives. La regidora de Benestar Social, Depend猫ncia i Inf脿ncia, Mary Carmen Ribera, ha posat en valor la iniciativa de l’entitat de gesti贸 esportiva per a organitzar una recollida d’aliments b脿sics entre els clubs esportius que vulguen participar.

“Des de l’Ajuntament venim donant suport al treball que realitza el Banc d’Aliments com demostra l’augment de la subvenci贸 de 20.000 a 32.000 euros en l’煤ltim any i valorem molt positivament totes les iniciatives que, com aquesta, col路laboren amb la recollida d’aliments per al Banc”, ha apuntat Ribera. Per part seua, el regidor d’Esports, Omar Braina, ha destacat la iniciativa solid脿ria organitzada per Gesdepro per a promoure entre l’esport aquesta acci贸 solid脿ria. Braina ha apuntat que des del Patronat Municipal d’Esports es realitzar脿 la recollida i magatzematge dels aliments per a la seua posterior recollida per part del Banc d’Aliments.

La campanya iniciar脿 el dimarts 23 de mar莽 i finalitzar脿 el divendres dia 26 de mar莽. Els clubs i esportistes que ho desitgen poden portar els aliments no peribles i productes de necessitat com a llet i oli a les seg眉ents instal路lacions:
– Chencho (entrada camps D-E): dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.00 hores.
– Parc Esportiu Gran Via (entrada camp): dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 hores.
– Gaet脿 Huguet (entrada camp A): dimecres i divendres de 17.30 a 20.00 hores.
El lliurament dels aliments es realitzar脿 en els accessos a les instal路lacions i seguint les mesures i la normativa sanit脿ria de prevenci贸 per a evitar la propagaci贸 de la covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.