fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló col·labora amb Gesdepro en una campanya de recollida per al Banc d’Aliments

Castelló col·labora amb Gesdepro en una campanya de recollida per al Banc d’Aliments

La iniciativa es desenvoluparà del 23 al 26 de març en els accessos de diverses instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports.

L’Ajuntament de Castelló, a través de les regidories de Benestar Social, Dependència i Infància i la d’Esports, col·labora amb una recollida d’aliments organitzada per Gesdepro per a destinar al Banc d’Aliments. La recollida tindrà lloc del 23 al 26 de març en les entrades de diverses instal·lacions esportives. La regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha posat en valor la iniciativa de l’entitat de gestió esportiva per a organitzar una recollida d’aliments bàsics entre els clubs esportius que vulguen participar.

“Des de l’Ajuntament venim donant suport al treball que realitza el Banc d’Aliments com demostra l’augment de la subvenció de 20.000 a 32.000 euros en l’últim any i valorem molt positivament totes les iniciatives que, com aquesta, col·laboren amb la recollida d’aliments per al Banc”, ha apuntat Ribera. Per part seua, el regidor d’Esports, Omar Braina, ha destacat la iniciativa solidària organitzada per Gesdepro per a promoure entre l’esport aquesta acció solidària. Braina ha apuntat que des del Patronat Municipal d’Esports es realitzarà la recollida i magatzematge dels aliments per a la seua posterior recollida per part del Banc d’Aliments.

La campanya iniciarà el dimarts 23 de març i finalitzarà el divendres dia 26 de març. Els clubs i esportistes que ho desitgen poden portar els aliments no peribles i productes de necessitat com a llet i oli a les següents instal·lacions:
– Chencho (entrada camps D-E): dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.00 hores.
– Parc Esportiu Gran Via (entrada camp): dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 hores.
– Gaetà Huguet (entrada camp A): dimecres i divendres de 17.30 a 20.00 hores.
El lliurament dels aliments es realitzarà en els accessos a les instal·lacions i seguint les mesures i la normativa sanitària de prevenció per a evitar la propagació de la covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.