fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 concedeix la medalla d’or del cos de la Policia Local al ministre d’Interior d’Equador

Castell贸 concedeix la medalla d’or del cos de la Policia Local al ministre d’Interior d’Equador

La policia castellonenca col路labora amb la policia nacional equatoriana per a implantar el model de proximitat policial en aquest pa铆s.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha lliurat avui la medalla d’or del cos de la Policia Local de Castell贸 al ministre d’Interior d’Equador, Jos茅 Serrano Salgado, en un acte oficial que ha comptat amb la participaci贸 de gran part de la corporaci贸 municipal, encap莽alada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, i l’intendent general cap de la policia castellonenca, Jos茅 Luis Carque. Per la seua banda, el ministre ha visitat la nostra ciutat acompanyat pels coronels William Posso Mej铆a, Hern谩n Patricio Carrillo Rosero i Jorge Washington Cevallos Bastidas.

Amparo Marco ha mostrat el seu desig que aquesta visita “tinga com a conseq眉猫ncia el refor莽ament dels lla莽os que ens han unit i ens uneixen”. “Equador i Castell贸 estan mantenint estrets lla莽os de germanor en els 煤ltims anys a trav茅s de la cooperaci贸 policial, una col路laboraci贸 que 茅s un exemple de l’enteniment i de l’intercanvi d’experi猫ncies entre administracions que tenen objectius i compromisos similars”.

L’alcaldessa tamb茅 ha explicat que el Govern municipal de Castell贸 “afronta el dia a dia treballant amb humilitat per a aconseguir el millor per al nostre poble, per a la ciutadania, ja que les administracions p煤bliques treballem per a garantir el benestar de la majoria, ens esforcem a innovar i a implantar accions que eleven la qualitat dels serveis p煤blics, volem que els nostres territoris cresquen i es desenvolupen de forma assenyada i productiva”. “I la seguretat ciutadana 茅s una d’aqueixes 脿rees sensibles, en les quals cal treballar de forma continuada per a millorar la conviv猫ncia i l’harmonia entre totes i tots” ha afegit.

Per la seua banda, el ministre, ha agra茂t el suport i la col路laboraci贸 que ha rebut per part del consistori castellonenc i ha indicat que la premissa que dirigeix l’acci贸 del govern equatori脿 茅s “enfocar la gesti贸 p煤blica en l’茅sser hum脿. Posar el capital al servei de l’茅sser hum脿 i no l’茅sser hum脿 al servei del capital”. Jos茅 Serrano ha lloat la ciutat de Castell贸 per ser exemple en molts 脿mbits, i, especialment, en seguretat ciutadana, i ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 aquesta col路laboraci贸 que s’ha iniciat entre ambdues institucions ajude a aconseguir l’horitz贸 d’una conviv猫ncia social pac铆fica a Equador. Finalment el ministre ha mostrat la predisposici贸 del seu govern per ampliar aquesta col路laboraci贸 a altres 脿mbits com el tur铆stic, l’econ貌mic o el comercial.

La visita de la delegaci贸 equatoriana es produeix pocs mesos despr茅s que Antonio Lorenzo viatjara a Quito per a participar en un intercanvi d’experi猫ncies amb els principals comandaments de la policia equatoriana i explicar a les forces de seguretat d’aquest pa铆s el model de proximitat policial PROXPOL, que estan desenvolupant conjuntament l’ajuntament i la C脿tedra Eurocop de Prevenci贸 del Delicte de la Universitat Jaume I en la capital de la Plana. De fet, aquest mat铆 s’ha signat un conveni a tres bandes entre l’Ajuntament, l’UJI i el ministeri equatori脿 per a formalitzar la col路laboraci贸 entre la policia local castellonenc i la policia comunit脿ria de Quito amb l’objectiu d’implantar la cabdal equatoriana el model de policia de proximitat que s’est脿 desenvolupant en la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.