fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 condiciona i millora totes les platges per a l’inici de la temporada estival

Castell贸 condiciona i millora totes les platges per a l’inici de la temporada estival

Marco destaca les obres per a augmentar la pressi贸 de l’aigua en les dutxes, la instal路laci贸 de baranes i la retirada de nombrosa senyal铆stica que havia quedat obsoleta.

L’Ajuntament de Castell贸 est脿 duent a terme diferents treballs de neteja i condicionament de les tres platges de la localitat -El Pinar, Serradal i Gurug煤- per a tenir la costa preparada de cara a l’inici de la temporada tur铆stica el pr貌xim 1 de juny. L’alcadessa, Amparo Marco, acompanyada de t猫cnics municipals, ha visitat les tres platges per a comprovar de primera m脿 els treballs que estan duent a terme les Brigades Municipals per a condicionar els passejos mar铆tims i les platges.

A m茅s de la neteja de l’arena, el passeig i algunes s猫quies, els operaris estan posant a punt tot el mobiliari urb脿 del litoral: dutxes, rentapeus, papereres i passarel路les, a m茅s de les zones esportives i de jocs. En els pr貌xims dies, es procedir脿 a instal路lar les casetes i torretes del servei de socorrisme, aix铆 com els m貌duls d’informaci贸 tur铆stica, Policia Local i Biblioteques de Platja. Quant als serveis p煤blics, s’instal路laran cinc fixos i al voltant d’una dotzena de banys port脿tils, ampliant el servei existent fins ara.

Com a principal novetat, Marco ha explicat que les brigades estan realitzant una s猫rie d’obres de millora per a augmentar la pressi贸 en les dutxes i rentapeus, una reivindicaci贸 constant dels usuaris de les platges. Per a a莽貌, s’estan substituint les escomeses individuals de cada dutxa aix铆 com els polsadors i les carxofes, i es van a instal路lar tres dutxes noves. Una altra millora important que es va a realitzar per primera vegada 茅s la instal路laci贸 de baranes en les zones del passeig on existeix un important desnivell pel que fa a la platja, per a millorar la seguretat. L’alcaldessa tamb茅 ha indicat que es va a procedir a retirar nombrosos pals, tanques i cartells de senyalitzaci贸 que havien quedat obsolets i es trobaven en mal estat, “aquests elements no solament donaven una mala imatge de les platges sin贸 que tamb茅 dificulten el pas als vianants”.

Amparo Marco ha destacat l’esfor莽 que est脿 realitzant enguany l’ajuntament per a “millorar els serveis i la qualitat de les nostres platges, que un any m茅s compten amb la distinci贸 de la Bandera Blava, i convertir-les en un pol d’atracci贸 tur铆stica”. En aquest sentit ha explicat que ” el Govern Local est脿 treballant para tematitzar les tres platges del municipi amb l’objectiu d’oferir diferents ofertes de turisme sostenible als visitants: la Platja del Serradal, amb un car脿cter m茅s natural i ecol貌gic, 茅s una platja m茅s tranquil路la, sense activitats ni elements externs; la Platja del Gurug煤 茅s ideal per a acollir els quiosquets, les activitats esportives i d’oci ja que es troba en una zona sense habitatges; i finalment la Platja del Pinar, una platja dedicada al turisme familiar, pensada per als xiquets”.

Per a finalitzar, la primera edil ha afirmat que “el Govern municipal de Castell贸 ha fixat el turisme com un gran eix estrat猫gic. Creiem que el necessari impuls de l’economia ha de venir de la m脿 del turisme i per a莽貌 estem explorant nous n铆nxols de mercat, ampliant el ventall de turistes que v茅nen a gaudir dels nostres atractius”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.