fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 consolida la seua oferta tur铆stica d’estiu i atrau a m茅s assistents a les activitats

Castell贸 consolida la seua oferta tur铆stica d’estiu i atrau a m茅s assistents a les activitats

La regidora de Turisme destaca el bon acolliment al juliol d’una programaci贸 adaptada a les mesures derivades de la covid-19.

Castell贸 ha tancat juliol amb m茅s participants en les activitats a l’aire lliure programades des del Patronat Municipal de Turisme, m茅s atencions en les Tourist Info i m茅s visites a la p脿gina web respecte a altres estius. Unes xifres que permeten fer un balan莽 positiu en una temporada marcada per la covid-19 i les mesures derivades per a la protecci贸 de la salut, a les quals s’ha adaptat tota l’oferta tur铆stica de la ciutat.

En concret, 5.880 persones han gaudit de diverses propostes de turisme. Aix铆 mateix, les oficines de turisme han at茅s 2.354 visitants, xifra superior a la del mateix per铆ode de l’any anterior. L’inter茅s per Castell贸 com a dest铆 vacacional tamb茅 es detecta en l’脿mbit digital, amb el doble de visites a la p脿gina web de turisme respecte al mateix per铆ode de l’any passat.

La regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Pilar Escuder, ha valorat positivament la millora en les dades. “Aquest estiu suposava un repte pel viscut amb la covid-19, per貌 Castell贸 s’ha consolidat com una destinaci贸 tur铆stica segura”, ha explicat. Per a la regidora, les mesures de seguretat, la poca massificaci贸 i l’脿mplia oferta d’oci s贸n les principals raons per a explicar les bones xifres registrades al juliol. “Des de Turisme hem treballat per a adaptar l’oferta tur铆stica a la situaci贸 i aconseguir que tant els nostres ve茂ns i ve茂nes com els qui ens visiten puguen gaudir de Castell贸 amb seguretat”, ha detallat.

L’脿mplia oferta d’activitats a l’aire lliure que ha organitzat el Patronat explica el major nombre de participants en comparaci贸 amb 2019. Diverses de les novetats, com les visites teatralitzades, els contes al costat de la mar i el cicle de novel路la hist貌rica a la platja han gaudit d’un bon acolliment per part de 395 persones en total. Quant a les activitats que ja es van realitzar altres anys, destaquen els casos del parc aqu脿tic del Pinar, el festival de ioga i les classes de ioga i taitx铆 a la platja. Al costat d’altres plans, com la visita al Castell Vell o els tallers mediambientals, les propostes del Patronat de Turisme han sumat quasi 6.000 participants.

Les sol路licituds d’informaci贸 en les oficines de turisme es nodreixen principalment de visitants d’altres racons d’Espanya. El 52% de les persones que han demanat detalls sobre activitats, visites, concerts i gastronomia procedeixen de la Comunitat Valenciana. La Comunitat de Madrid suposa un 15%, Arag贸 un 7% i Pa铆s Basc un 5%. Respecte al turisme estranger, el 10% 茅s principalment de Fran莽a i B猫lgica.

Una altra dada a subratllar 茅s el creixement de les visites a la web www.castellonturismo.com. Durant el mes de juliol, la p脿gina ha rebut 17.674 usuaris interessats a con茅ixer l’oferta de la ciutat amb un total de 48.631 visites. Aquest n煤mero duplicla els registres de l’any passat.

Els serveis tur铆stics de Castell贸 poden consultar-se en la web, en les oficines de turisme de la pla莽a de l’Herba i del Passeig Bonavista del Grau, a m茅s dels punts d’informaci贸 tur铆stica de les platges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.