fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló constitueix la Comissió per a l’Impuls i fixa tres àrees de treball per a la reactivació

Castelló constitueix la Comissió per a l’Impuls i fixa tres àrees de treball per a la reactivació

La comissió tornarà a reunir-se la setmana vinent per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions.

L’Ajuntament de Castelló ha acollit este dimecres la constitució de la Comissió de treball del Consell Social d’Impuls, una comissió creada amb la finalitat de recaptar propostes i recomanacions de la societat civil per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la covid-19. En esta sessió constitutiva s’han recollit propostes dels integrants de la comissió per a elaborar el pla de treball i un calendari de reunions, que serà aprovat en una pròxima sessió convocada per a la setmana vinent.

La sessió ha estat presidida pel regidor de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López, qui ha explicat que l’objectiu de la comissió és l’elaboració d’un document que reculla les propostes i principals aportacions per a la reactivació social i econòmica de Castelló. “És el moment de fer propostes i plantejar a quins col·lectius, associacions o entitats volem convocar per a elaborar este document, que serà un full de ruta per a la reactivació de la ciutat després de l’emergència sanitària”, ha apuntat.

López ha destacat que este document se centrarà en tres eixos principals de treball: política social i cures, reactivació econòmica i sanitat i salut pública. La comissió s’ha emplaçat a una nova reunió dijous que ve per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions, que podrà ser setmanal o quinzenal.

Així mateix, s’ha emplaçat als membres de la comissió al fet que elaboren proposades de compareixences de persones o representants d’àmbits que consideren que poden aportar propostes d’interés per al document final.

La creació de la Comissió per a l’Impuls de Castelló va ser aprovada a proposta de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i amb el vot unànime del Consell Social de la Ciutat el passat 6 de juliol i està integrada per representants de les àrees social i econòmica del Consell Social i d’altres consellers l’aportació dels quals pot sumar a esta iniciativa, com a representants empresarials, sindicals, veïnals i de l’àmbit universitari, entre altres. També està integrat pels grups polítics municipals a l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.