fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 constitueix l’貌rgan que permet participar a les persones majors en la vida municipal

Castell贸 constitueix l’貌rgan que permet participar a les persones majors en la vida municipal

L’alcaldessa, acompanyada de la regidora Ribera, engega un consell sectorial que el seu objectiu 茅s afavorir la implicaci贸 d’este segment de poblaci贸 en la ciutat i afavorir el seu benestar.

L’alcaldessa, Amparo Marco, acompanyada de la regidora de Gent gran, Mary Carmen Ribera, ha presidit esta vesprada la reuni贸 constitutiva del Consell Municipal de Persones Majors celebrada en el sal贸 de plens de l’Ajuntament de Castell贸, un 貌rgan orientat a fomentar la participaci贸 d’este segment de la poblaci贸 en la vida municipal.

Marco ha destacat que un dels majors assoliments de la humanitat ha sigut l’augment de l’esperan莽a de vida i la milloran莽a en la qualitat, i en este sentit “hem de realitzar pol铆tiques espec铆fiques, dirigides al fet que els majors no siguen simplement mers receptors de pensions p煤bliques o cures m猫diques sin贸 persones 煤tils amb l’entorn i amb la nostra ciutat”.

Aix铆 doncs, l’alcaldessa ha ressaltat que el Consell Municipal de Persones Majors “vol promoure l’intercanvi, la posada en com煤 de solucions davant les necessitats que es plantegen a les persones de m茅s edat en el dia a dia, afavorir la participaci贸 activa d’este segment de la poblaci贸 en els 脿mbits social, pol铆tic o cultural i promocionar actuacions que impulsen el voluntariat social per i per als majors”.

Per la seua banda, Ribera ha explicat que es tracta d'”un 貌rgan de participaci贸 social sectorial de naturalesa consultiva no vinculant i assessora, que t茅 com a objectius principals vehicular la participaci贸 i col路laboraci贸 de les persones majors en la planificaci贸 i seguiment de les mesures de pol铆tica social que els afecten, aix铆 com defensar els seus drets, millorar l’atenci贸 a les seues necessitats i promocionar el seu benestar”.

La presidenta del citat consell ser脿 la regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, i hi haur脿 una comissi贸 permanent que ser脿 l’貌rgan que debatr脿 i treballar脿 sobre totes les q眉estions que es plantegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.