fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 contracta un nou servei de seguiment de la gesti贸 de la depuradora per 48.450 euros en dos anys

Castell贸 contracta un nou servei de seguiment de la gesti贸 de la depuradora per 48.450 euros en dos anys

Aquest contracte refor莽a el control municipal sobre el funcionament de l’estaci贸 d’aig眉es residuals i sanejament.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 ha contractat un nou servei de seguiment de la gesti贸 de la estaci贸 depuradora d’aig眉es residuals, amb un pressupost de 48.450 euros en dos anys.

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro, subratlla que la Junta de Govern Municipal ha aprovat aquest dijous l’adjudicaci贸 d’un contracte que ajuda a l’Ajuntament a controlar el funcionament de l’estaci贸 depuradora d’aig眉es residuals i sanejament.

El contracte ha sigut adjudicat a l’empresa Atrio 31 Ingenieria i Direcci贸 d’Obres, amb un cost de 24.225 euros a l’any.

El projecte contempla estrat猫gies de control quant a revisi贸, registre de cabal铆metres, consum de reactius, hores de funcionament dels equips i controls addicionals mitjan莽ant programari de la concession脿ria. La proposta adjudicada, sobre aquest tema, realitza una proposta de controls i supervisions a realitzar sobre l’empresa explotadora quant a personal, esmena d’avaries i incid猫ncies, tasques de manteniment preventives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.