fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 convoca les noves subvencions per als propietaris que cedisquen habitatges a la Borsa de Lloguer Municipal

Castell贸 convoca les noves subvencions per als propietaris que cedisquen habitatges a la Borsa de Lloguer Municipal

Els arrendataris rebran 1.500 euros d’incentius i fins a 2.900 per a reformes a canvi d’un lloguer a un preu protegit.

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castell贸 ha publicat aquest dimarts en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia la convocat貌ria de subvencions als propietaris que incloguen un habitatge en la Borsa de Lloguer Municipal. El departament de Mar铆a Jes煤s Garrido ha afegit en la bossa incentius a fi d’animar la cessi贸 de pisos buits per a lloguers socials.

L’Ajuntament destina a cada propietari per la incorporaci贸 d’un habitatge en condicions d’habitabilitat en la Borsa de Lloguer un incentiu a l’any de 1.500 euros m茅s una quantitat de fins a 2.900 euros per a dur a terme reformes d’adequaci贸.

“En aquesta primera part de l’any hem fet difusi贸 de la bossa per a rebre i analitzar les primeres propostes de propietaris. Hui obrim el termini perqu猫 puguen optar a les noves subvencions que entregarem si inclouen un habitatge en la bossa de lloguer. D’aquesta manera pretenem ampliar la xifra de lloguers socials i ajudar a frenar l’especulaci贸 en el preu del lloguer”, afirma la regidora d’Habitatge, Maria Jes煤s Garrido.

La regidora subratlla que promouen aquestes novetats per a compensar la fixaci贸 d’un preu protegit en el lloguer. A canvi d’un preu m脿xim per lloguer de 4 euros per metre quadrat, cada propietari comptar脿 amb 1.500 euros anuals m茅s el finan莽ament d’una reforma de fins a 2.900 euros.

La regidoria ha establit per a aquesta convocat貌ria un pressupost global de 35.000 euros per a l’incentiu anual de 1.500 euros, i 25.000 per a les reformes d’interior. Aquesta quantia pot ser ampliable en el cas que la xifra de sol路licituds supere aquesta assignaci贸 inicial.

Les persones interessades pots presentar les sol路licituds a partir d’aquest dimecres 7 de juliol durant cinc mesos.

Podran ser benefici脿ries les persones f铆siques o jur铆diques que siguen propiet脿ries o usufructu脿ries d’un habitatge de Castell贸 inscrites en la Borsa de Lloguer i que hagen formalitzat un arrendament. La duraci贸 del contracte ser脿 lliurement pactada per les parts segons el que marca la legislaci贸. L’Oficina Municipal d’Habitatge realitzar脿 labors d’assessorament i tamb茅 oferir脿 un dep貌sit que far脿 front a possibles impagaments i desperfectes.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.