fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 dota a totes les seues platges amb punts de lectures i 脿rees de lact脿ncia i alimentaci贸 infantil

Castell贸 dota a totes les seues platges amb punts de lectures i 脿rees de lact脿ncia i alimentaci贸 infantil

El servei de polseres intel路ligents per a menors perduts es mant茅 en la platja del Pinar i s’amplia a la del Serradal.

Les tres platges de Castell贸, El Pinar, Gurug煤 i Serradal, disposaran aquest estiu per primera vegada de punts de lectura i 脿rees de lact脿ncia i alimentaci贸 infantil. El Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castell贸 ha est猫s enguany els serveis a tot el seu litoral “per a millorar l’atenci贸 que es presta als turistes i als usuaris del nostre litoral”, ha explicat la regidora de Turisme, Patricia Puerta.

El Gurug煤 incorpora per primera vegada un punt de lectura que se suma a les biblioteques del mar instal路lades en les platges del Pinar i el Serradal. Quant a la zona de lact脿ncia i alimentaci贸 infantil, “l’any passat es va estrenar aquest servei en la platja del Pinar i donada la resposta s’ha decidit ampliar a la resta de platges, per la qual cosa les fam铆lies que s’usen habitualment la platja del Gurug煤 i del Serradal tamb茅 disposaran d’una zona d’atenci贸 a beb猫s”, ha destacat l’edil responsable de l’脿rea de Turisme.

Un altre dels serveis que s’amplia 茅s el de polseres amb xip per a facilitar la localitzaci贸 de menors en cas de p猫rdua. Puerta ha indicat que “aquestes polseres, totalment gratu茂tes, es van engegar per primera vegada l’estiu passat i es tramitaven en el punt beb猫 del Pinar. Ara tamb茅 es podran sol路licitar en la zona d’atenci贸 a la lact脿ncia i l’alimentaci贸 infantil de la platja del Serradal”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha subratllat que la millora de serveis, l’ampliaci贸 de la programaci贸 en les platges, en el Planetari i en el Pinar aix铆 com la renovaci贸 de les banderes blaves i les Q de qualitat en totes les platges de Castell贸 “s贸n una garantia de qualitat per a assegurar la millor experi猫ncia tur铆stica possible”.

Aquesta ampliaci贸 en els serveis coincideix amb la millora d’uns altres com els banys p煤blics. Aix铆, el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Castell贸 ha col路locat cinc cond铆cies fixes m茅s una vintena de banys port脿tils distribu茂ts en els 4,5 quil貌metres de platges, tamb茅 s’ha augmentat la pressi贸 en les dutxes i renta peus.

Les platges del Pinar, Gurug煤 i Serradal tamb茅 han renovat les banderes d’accessibilitat que concedeix T脺V Rheinland. Finalment, el dispositiu de socorrisme romandr脿 actiu fins al 30 de setembre en horari d’11.00 a 20.00. Compta amb 13 socorristes per servei, m茅s dos de bany assistit, un patr贸 responsable de la moto aqu脿tica i una DUE (infermera) a m茅s d’una ambul脿ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.