fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 estableix l’obligatorietat de la cita pr猫via per a les atencions presencials que comen莽aran dilluns

Castell贸 estableix l’obligatorietat de la cita pr猫via per a les atencions presencials que comen莽aran dilluns

Obriran, inicialment, les juntes de districte Centre, Nord, Oest i Grau i ser脿 indispensable portar m脿scara per a accedir.

L’Ajuntament de Castell贸 es prepara per a la reobertura de l’atenci贸 presencial a la ciutadania amb l’arribada de la fase 2 de la desescalada. Per a aix貌, i a fi d’evitar les esperes i l’exposici贸 dels ve茂ns i ve茂nes, el consistori ha establit que la cita pr猫via ser脿 obligat貌ria per a la realitzaci贸 de qualsevol tr脿mit en les instal路lacions municipals.

Est脿 previst que, en una primer moment, les depend猫ncies que 貌briguen al p煤blic siguen les juntes de districte del Centre, el Nord, l’Oest i el Grau, a les quals la ciutadania haur脿 d’acudir en l’hora i dia indicats en sol路licitar la cita. En tots els casos ser脿 necessari l’煤s de m脿scara per a accedir a les instal路lacions municipals i s’instal路lar脿 senyalitzaci贸 per a indicar les vies d’entrada i d’eixida d’aquestes, a m茅s de mampares protectores i dispensadors de gel desinfectant.

“Recuperar l’atenci贸 al p煤blic ens permetr脿 donar resposta a aqueixes tramitacions que encara es fan inevitablement de manera presencial per貌 茅s important recordar a la ciutadania que prioritze la via digital en totes les gestions que ho permeten”, ha assegurat l’edil d’Atenci贸 Ciutadana, Ignasi Garcia. El regidor ha recordat que “el personal del 010 aclareix dubtes i assisteix en tot el que 茅s necessari perqu猫 els tr脿mits telem脿tics siguen m茅s f脿cils”.

El regidor de Recursos Humans i Administraci贸 Electr貌nica, David Donate, ha destacat que “amb aquesta mena de mesures i en aquest context marcat per les limitacions derivades de l’actual crisi sanit脿ria s’est脿 avan莽ant en la modernitzaci贸 de l’administraci贸 local”. “L’objectiu 茅s facilitar les gestions als ve茂ns i ve茂nes de Castell贸, potenciant la tramitaci贸 online i oferint ara la possibilitat de demanar cita pr猫via per a poder oferir tamb茅 en les millors condicions l’atenci贸 presencial”, ha apuntat Donate.

Segons l’estimaci贸 facilitada pel personal municipal, aquest sistema tindr脿 capacitat per a atendre 190 persones per jornada, entre les 8.45 i les 14.00 hores. Respecte a l’horari d’atenci贸 a majors de 60 anys, el departament ha determinat que aquesta franja se situe entre les 11.00 i les 12.00 hores, en els quatre punts que obriran al p煤blic.

El servei d’Inform脿tica ha habilitat hui la sol路licitud de cita pr猫via en la p脿gina web municipal, desactivat des de l’inici de l’estat d’alarma. A m茅s de per aquesta via, disponible durant les 24 hores, la ciutadania pot demanar torn en el tel猫fon 010, operatiu des de les 8.00 fins a les 22.00 hores de dilluns a divendres

Leave a Reply

Your email address will not be published.