fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló estrena platja canina de 3.500 m2 al Pinar que romandrà oberta fins a març

Castelló estrena platja canina de 3.500 m2 al Pinar que romandrà oberta fins a març

La regidora Mary Carmen Ribera destaca que es tracta d’una experiència pilot que respon a una demanda ciutadana.

Castelló estrena platja canina de 3.500 metres quadrats que romandrà oberta fins al mes de març. La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, i la de Turisme, Patricia Puerta, han visitat hui la zona, situada a la platja del Pinar, amb accés des de l’entarimat principal del passeig marítim. Al costat de la platja canina, s’ha habilitat una zona amb abeurador i dutxa per a les mascotes.

Ribera ha explicat que “es tracta d’una experiència pilot en la qual portem mesos treballant i que, finalment, ja és una relitat”. La regidora ha explicat que s’ha delimitat un espai de 3.500 metres com a prova pilot per saber quina és la resposta dels usuaris i usuàries. Una platja que disposarà de diversos serveis, com dutxes per als gossos, punt dispensador de bosses, papereres, etc., per tal de respondre a les necessitats de les mascotes i els seus amos “.

La responsable de l’àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló ha defensat que “les experiències desenvolupades en altres ciutats han estat positives i confiem que també la de Castelló siga un èxit. És una instal·lació demandada per la ciutadania i esperem que respongui a les expectatives “. La platja canina inclou una zona delimitada amb pals de fusta i una superfície aproximada d’uns 2.800 metres quadrats i una àrea sense delimitar amb accés al mar és de 700 metres quadrats.

A més, s’han col·locat panells amb les normes d’ús com l’horari (de 7:00 a 23:00); la necessitat que es respecti una zona de pas de quatre metres des de la riba per compatibilitzar l’ús per part de la resta d’usuaris de la platja; l’obligació de recollir els excrements dels gossos i dipositar-los en la paperera; l’obligació que els gossos potencialment perillosos portin morrió; es recorda que els propietaris són responsables dels danys que pugui causar l’animal i es demana que no es generin molèsties a la resta d’usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.