fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 estrena platja canina de 3.500 m2 al Pinar que romandr脿 oberta fins a mar莽

Castell贸 estrena platja canina de 3.500 m2 al Pinar que romandr脿 oberta fins a mar莽

La regidora Mary Carmen Ribera destaca que es tracta d’una experi猫ncia pilot que respon a una demanda ciutadana.

Castell贸 estrena platja canina de 3.500 metres quadrats que romandr脿 oberta fins al mes de mar莽. La regidora de Salut P煤blica, Mary Carmen Ribera, i la de Turisme, Patricia Puerta, han visitat hui la zona, situada a la platja del Pinar, amb acc茅s des de l’entarimat principal del passeig mar铆tim. Al costat de la platja canina, s’ha habilitat una zona amb abeurador i dutxa per a les mascotes.

Ribera ha explicat que “es tracta d’una experi猫ncia pilot en la qual portem mesos treballant i que, finalment, ja 茅s una relitat”. La regidora ha explicat que s’ha delimitat un espai de 3.500 metres com a prova pilot per saber quina 茅s la resposta dels usuaris i usu脿ries. Una platja que disposar脿 de diversos serveis, com dutxes per als gossos, punt dispensador de bosses, papereres, etc., per tal de respondre a les necessitats de les mascotes i els seus amos “.

La responsable de l’脿rea de Salut P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸 ha defensat que “les experi猫ncies desenvolupades en altres ciutats han estat positives i confiem que tamb茅 la de Castell贸 siga un 猫xit. 脡s una instal路laci贸 demandada per la ciutadania i esperem que respongui a les expectatives “. La platja canina inclou una zona delimitada amb pals de fusta i una superf铆cie aproximada d’uns 2.800 metres quadrats i una 脿rea sense delimitar amb acc茅s al mar 茅s de 700 metres quadrats.

A m茅s, s’han col路locat panells amb les normes d’煤s com l’horari (de 7:00 a 23:00); la necessitat que es respecti una zona de pas de quatre metres des de la riba per compatibilitzar l’煤s per part de la resta d’usuaris de la platja; l’obligaci贸 de recollir els excrements dels gossos i dipositar-los en la paperera; l’obligaci贸 que els gossos potencialment perillosos portin morri贸; es recorda que els propietaris s贸n responsables dels danys que pugui causar l’animal i es demana que no es generin mol猫sties a la resta d’usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.