fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló estudiarà com regular la cessió d’espais per a contenidors de recollida de roba

Castelló estudiarà com regular la cessió d’espais per a contenidors de recollida de roba

La vicealcaldessa, Ali Brancal, es reuneix amb la Fundació Tots Units per a tractar també maneres de garantir l’ocupació social a l’Ajuntament

La vicealcaldessa de Castelló i regidora d’Habitatge, Ali Brancal, s’ha reunit recentment amb representants de la Fundació Tots Units. La intenció de la reunió ha sigut la de parlar i debatre sobre la regulació de cessió d’espais en el carrer per als contenidors de recollida de roba que la fundació posseeix des de fa anys en la ciutat.

Els representants han aprofitat també la reunió per a presentar altres iniciatives que podrien ajudar a generar ocupació per a la integració social. La possibilitat de “traure contractes amb reserva per a empreses socials podria ser una bona solució per a algunes de les licitacions que es realitzen en la ciutat de Castelló”, ha manifestat Brancal.

La vicealcaldessa ha mostrat interès per noves àrees d’ocupació, com la mediació en la gestió d’habitatges socials, o la gestió de residus i ha apuntat que “és necessari que les contractacions d’obres i serveis de l’Ajuntament puguen ser també una font d’ocupació per a les persones que pitjor ho estan passant”.

Cal recordar que la Fundació Tots Units compta amb la seua pròpia empresa d’inserció, Reciplana Recuperacions, dedicada a la gestió de residus que té com a fi la inserció laboral i que funciona com a pont per a les persones que estan patint llargues situacions de desocupació abans d’accedir al mercat laboral normalitzat.

La Fundació Tots Units és una entitat sense ànim de lucre que treballa compromesa en la lluita contra l’atur i amb les persones aturades de les nostres comarques. Va ser creada en 1990 per Càrites Diocesana de Sogorb-Castelló i la Confederació Castellonenca de la Xicoteta i Mitja Empresa (Pymec). L’entitat té com a finalitat lluitar contra l’exclusió social i laboral de forma permanent i els seus objectius són ajudar a les persones i famílies afectades per l’atur, promoure accions per a facilitar la inserció social i laboral de les persones en situació de dificultat social, promocionar la creació de llocs de treball mitjançant les empreses d’inserció i altres iniciatives d’economia social i solidària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.