fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 executa el Pla de Millora del Parc del Pinar amb una inversi贸 de 100.000 euros

Castell贸 executa el Pla de Millora del Parc del Pinar amb una inversi贸 de 100.000 euros

Sara Us贸 explica que les obres consisteixen en la millora dels accessos, la substituci贸 de portes, la renovaci贸 del mobiliari urb脿 i l’ampliaci贸 i reparaci贸 de les zones de jocs, entre altres actuacions

L’Ajuntament de Castell贸 est脿 executant les obres del Pla de Millora del Parc del Pinar, una actuaci贸 de la regidoria de Sostenibilitat Ambiental que t茅 un pressupost de 100.000 euros i un termini d’execuci贸 d’un mes. Les obres consisteixen a executar una s猫rie de millores en el parc sol路licitades pels ve茂ns i ve茂nes de la nostra ciutat.

En l’actualitat, el parc t茅 una s猫rie d’instal路lacions com la piscina, paellers, edificis, serveis, vestuaris, auditori, zones d’esplai can铆, zones de jocs infantils, zona de musculaci贸, recorregut interpretatiu, bancs i taules de p铆cnic, andanes d’脿rids amb travesses de fusta, etc猫tera, que es troben en mal estat o s贸n insuficients per a la demanda existent, especialment a l’estiu i els caps de setmana.

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸, ha explicat que aquest Pla de Millora contempla les obres necess脿ries per areparar els elements en mal estat i atendre les sol路licituds ve茂nals per a ampliar els serveis i instal路lacions m茅s demandats. En concret, s’estan instal路lant diverses fonts, nous panells en el recorregut interpretatiu, sis bancs de formig贸 amb seients i tauler de taula de fusta, una taula de ping-pong en la zona de les pistes esportives, un joc d’escalada i un recorregut tipus “climbing”a la zona de musculaci贸, etc猫tera.

Aix铆 mateix, s’estan executant diverses millores estructurals com la instal路laci贸 de noves portes d’acc茅s al parc, realitzades amb acer galvanitzat; la substituci贸 de les travesses de fusta en mal estat; la reparaci贸 de tots els jocs existents o a adequaci贸 de l’entrada per l’avinguda Harley Davison perqu猫 siga accessible, entre unes altres.

“En definitiva, es tracta d’una millora integral d’aquest espai natural i l煤dic, que s’ha convertit en un punt de trobada per a centenars de fam铆lies de la nostra ciutat” tal com ha indicat Sara Us贸, qui ha destacat que les obres estaran finalitzades durant el mes de gener.

Leave a Reply

Your email address will not be published.