fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 facilita microcr猫dits per a impulsar projectes empresarials d’emprenedors

Castell贸 facilita microcr猫dits per a impulsar projectes empresarials d’emprenedors

L’alcaldessa signa un conveni de col路laboraci贸 amb el Banc Sabadell per a ajudar en la creaci贸 i consolidaci贸 d’empreses.

L’Ajuntament de Castell贸 i el Banc Sabadell han signat un conveni de col路laboraci贸 per a facilitar el finan莽ament de projectes empresarials a trav茅s de microcr猫dits. L’alcaldessa, Amparo Marco, i el director regional de Banc Sabadell, Crist贸bal Pe帽a, han rubricat l’acord despr茅s d’una reuni贸 en el consistori en la qual ha estat present tamb茅 la regidora d’Ocupaci贸, Patr铆cia Porta. L’objecte del conveni 茅s possibilitar als emprenedors l’acc茅s al finan莽ament dels seus projectes i activitats empresarials.

El consistori es compromet a detectar les necessitats de finan莽ament, dirigides a promoure l’autoocupaci贸, i a l’establiment, consolidaci贸 o ampliaci贸 de petites empreses i negocis aut貌noms. “Amb convenis com el signat hui, des de l’Ajuntament facilitem als emprenedors l’acc茅s al finan莽ament dels seus projectes i activitats empresarials, en unes condicions preferents”, ha explicat Marco. “Iniciatives com aquesta contribueixen a la promoci贸 de l’esperit emprenedor dels i les castellonenques i al desenvolupament del teixit productiu de la ciutat, apostant pel talent i la creativitat”, ha assegurat la primera edila.

El comprom铆s de l’Ajuntament 茅s analitzar la viabilitat del projecte i emetre el corresponent informe i, si aquest resulta favorable, es podr脿 acudir al Banc Sabadell per a contractar alguns dels productes financers previstos en el conveni. Aquests s贸n el pr茅stec d’inici per a emprenedors, al qual es pot accedir nom茅s per derivaci贸 de l’Ajuntament. Tamb茅 el programa Bstartup, que 茅s la iniciativa per a fer costat a joves empreses innovadores i tecnol貌giques a desenvolupar els seus projectes amb les m脿ximes garanties d’猫xit. A m茅s, i a petici贸 del consistori, s’oferir脿 tamb茅 formaci贸 a trav茅s de sessions espec铆fiques sobre tem脿tiques de finan莽ament en general i especialment sobre gesti贸 de pagaments en entorns virtuals, impartides pel Sabadell.

La signatura d’aquest conveni se suma a altres acords entre el govern municipal i entitats com Labora o la primera l铆nia de microcr猫dits signada amb Microbank, donant pas a sinergies que sumen esfor莽os en la mateixa l铆nia. A m茅s, la participaci贸 per part del consistori en xarxes nacionals i transnacionals -Xarxa Reptes i el F貌rum Ciutats per l’Ocupaci贸- han perm茅s intercanviar experi猫ncies, bones pr脿ctiques i projectes entre agents. Tot aix貌 s贸n pol铆tiques actives d’ocupaci贸, canalitzades a trav茅s del Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.