fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 fomenta l’煤s del transport p煤blic entre la joventut amb el repartiment de 400 abonaments

Castell贸 fomenta l’煤s del transport p煤blic entre la joventut amb el repartiment de 400 abonaments

L’Ajuntament regala 100 targetes anuals per a utilitzar el servei de Bicicas i 300 amb 20 viatges per a l’autob煤s urb脿 i el TRAM.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell贸 ha llan莽at una campanya de promoci贸 del transport p煤blic, dirigida a la joventut, per la qual regala 100 abonaments anuals de Bicicas i 300 abonaments (amb 20 c脿rregues) per al transport p煤blic urb脿, tant d’autob煤s com de TRAM.

“Mitjan莽ant el repartiment d’estos abonaments volem acostar el transport p煤blic als i les joves de Castell贸”, ha assegurat el regidor de Joventut i de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “Estem conven莽uts que una vegada es descobreixen els beneficis d’utilitzar Bicicas, bus urb脿 o TRAM en els despla莽aments diaris, els usuaris i usu脿ries s’enganxaran definitivament a utilitzar-los”, ha apuntat l’edil. “Potenciar l’煤s del transport p煤blic a Castell贸 茅s una part essencial en l’aposta per una ciutat que treballa dia a dia per a fomentar una mobilitat sostenible”, ha dit.

Uns 400 joves de la ciutat es podran beneficiar d’esta campanya, sol路licitant els abonaments a trav茅s del formulari al qual es pot accedir en el seg眉ent enlla莽: https://linktr.ee/juventud.castello

En el cas dels abonaments anuals de Bicicas, 煤nicament podran ser beneficiaris els i les joves d’entre 18 a 30 anys (tots dos inclusivament) en el moment de presentar la sol路licitud. Una vegada demanat el bo, la persona sol路licitant quedar脿 a l’espera que, en un breu termini de temps, el negociat de Joventut comprove les seues dades i, en el cas de ser correctes, l’empresa que gestiona el servei de transport p煤blic de bicicletes de Castell贸, es posar脿 en contacte amb ella per a activar este abonament.

Quant als 300 abonaments de 20 viatges per a l’autob煤s i el TRAM, 煤nicament podran ser beneficiaris els i les joves de 12 a 30 anys (tots dos inclusivament) en el moment de presentar la sol路licitud. Una vegada sol路licitat, es comprovaran les dades i, en el cas de ser correctes, i per a evitar despla莽aments i com a mesura de protecci贸 davant la covid-19, se’ls realitzar脿 el lliurament a trav茅s de correu postal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.