fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 habilita un servei municipal de bicicletes el猫ctriques per al personal municipal

Castell贸 habilita un servei municipal de bicicletes el猫ctriques per al personal municipal

El regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸, afirma que les dues bicicletes i el tricicle pretenen facilitar els despla莽aments laborals.

L’Ajuntament de Castell贸 ha engegat un servei municipal de bicicletes el猫ctriques per a facilitar els despla莽aments laborals del personal municipal. El regidor de Mobilitat Urbana, Rafa Sim贸, ha explicat que les dues bicicletes i el tricicle el猫ctrics “estan a la disposici贸 dels funcionaris per als despla莽aments que necessiten realitzar dins de l’horari laboral amb el que, d’aquesta manera, promovem l’煤s de la bicicleta entre els empleats municipals i redu茂m l’煤s d’un altre tipus de vehicles”.

Mobilitat ha enviat un escrit als empleats de l’Ajuntament informant-los de la inclusi贸 d’aquestes dues bicicletes i un tricicle en el parc m貌bil municipal per part de l’脿rea de Mobilitat Urbana. Els tres vehicles s’han situat en la fa莽ana Nord del Palau Municipal, en la pla莽a del Mercat ambulant, encandenats al seu corresponent aparcabicis.

Els empleats que requerisquen l’煤s d’aquestes bicicletes, l’horari inicial de les quals ser脿 de 8.00 a 14.30, solament hauran de sol路licitar les claus en l’oficina de Mobilitat si les bicicletes estan disponibles, on se’ls explicar脿 el funcionament en el moment d’arreplegar-les. Tamb茅 es pot reservar el seu 煤s enviant un correu electr貌nic a movilidad@castello.es.

“Una de les nostres prioritats 茅s afavorir la mobilitat sostenible i l’煤s de la bicicleta per l’aquest servei municipal de bicicletes el猫ctriques 茅s un pas m茅s en aqueixa l铆nia. A partir d’ara, veurem quin 茅s el nivell de demanda i les necessitats d’煤s per a poder valorar la implantaci贸 d’aquest servei nou”, ha explicat l’edil de Mobilitat.

Sim贸 ha presentat aquest nou servei coincidint amb l’adhesi贸 de Castell贸 al moviment 30 Dies amb bici i dins de la pol铆tica municipal d’afavorir l’煤s de la bicicleta dins dels despla莽aments urbans. En aquest sentit, el regidor ha recordat que en breu s’ampliar脿 el nombre de bases del BiciCas, el servei de pr茅stec de bicicletes que l’any 2015 va batre r猫cords d’utilitzaci贸 amb m茅s de mig mili贸 de pr茅stecs. A m茅s, BiciCas tamb茅 ha desenvolupat una aplicaci贸 que permet donar-se d’alta, adquirir abonaments i retirar bicicletes des del seu m貌bil, sense necessitat de tr脿mits ni targeta.

“A aquestes millores en BiciCas tamb茅 se sumisca l’aposta per la millora en la xarxa de carrils bici que ha perm猫s connectar el casc urb脿 de Castell贸 amb les platges de manera ininterrompuda”, ha destacat el regidor, qui insisteix que “a Castell贸 es donen unes condicions 貌ptimes, d’orografia i climatologia, que afavoreixen especialment l’煤s de la bicicleta i que hem d’aprofitar i impulsar des de l’Administraci贸 p煤blica”.

L’脿rea de Mobilitat treballa ja en un Pla Director de la Bicicleta i en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible per a avan莽ar cap a un model de transport urb脿 m茅s sostenible i que contemple a la bicicleta com a element essencial. “Facilitar els despla莽aments per la ciutat potenciant el transport p煤blic i l’煤s de la bicicleta s贸n dos elements clau en la pol铆tica de Mobilitat”, ha apuntat el regidor Rafa Sim贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.