fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 i l’UJI signen un conveni per a donar Beques Talent a estudiants investigadors

Castell贸 i l’UJI signen un conveni per a donar Beques Talent a estudiants investigadors

La convocat貌ria repartir脿 25.000 鈧 en cada edici贸 entre l’alumnat seleccionat.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, han signat un conveni de col路laboraci贸 per a la creaci贸 de les ‘Beques Talent Ciutat de Castell贸’, un acord que permetr脿 lliurar ajudes econ貌miques als estudiants de l’UJI que formen part de projectes de recerca. D’esta manera, l’Ajuntament destinar脿 25.000 鈧 dels Pressupostos municipals a cadascuna de les edicions corresponents als cursos acad猫mics 2017/2018 i 2018/2019. La iniciativa respon a la intenci贸 del Consistori de fomentar el talent de la ciutadania i afavorir la formaci贸 dels estudiants de l’UJI.

“L’Ajuntament fomenta el talent ciutad脿, perqu猫 茅s fonamental per a promocionar a les persones m茅s destacades, a les i els alumnes amb els millors expedients acad猫mics, perqu猫 a莽貌 suposa lluitar pel futur de Castell贸. 脡s retornar el coneixement, la tecnologia i la massa grisa a la ciutat. Estic orgullosa de la nostra universitat, que ha sigut fonamental en el desenvolupament de Castell贸”, ha afirmat Marco.

Per la seua banda, el rector ha agra茂t a l’ajuntament i a l’alcaldessa “la confian莽a que sempre han dipositat en la Universitat com a centre de generaci贸 de coneixement”. “Esta aposta per la gent jove i amb talent diu molt de l’Ajuntament, perqu猫 permet als estudiants treballar per la societat”, ha dit Climent, qui ha incidit que les beques fomentaran aquells 脿mbits de major inter猫s municipal, com les Smart Cities i l’economia circular.

Els possibles beneficiaris de les ajudes hauran d’estar empadronats en la ciutat de Castell贸 de la Plana, almenys amb un any d’antiguitat. Tamb茅 hauran d’estar matriculats en segon curs, o posteriors, d’un grau, o en un m脿ster universitari oficial de l’UJI. Els alumnes, a m茅s, hauran de formar part del Programa Estudia i Investiga per a estudiants matriculats en un grau, o haver format part d’este programa per als alumnes matriculats en un m脿ster oficial.

Finalment, estos estudiants hauran de presentar un projecte de col路laboraci贸 amb un grup de recerca de l’UJI que continga els punts que s’indicaran en la convocat貌ria, la qual es dur脿 a terme durant cadascun dels cursos acad猫mics corresponents. El conveni entre la Universitat i l’Ajuntament produir脿 efectes des de la seua subscripci贸 i estar脿 vigent fins al 31 de desembre del 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.