fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 implica la ciutadania en la cura de les aus aut貌ctones en jornades d’anellament

Castell贸 implica la ciutadania en la cura de les aus aut貌ctones en jornades d’anellament

L’activitat conclou aquest divendres al parc de Boera.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 conclou aquest divendres les jornades divulgatives d’anellament que s’han desenvolupat al juliol i agost per a real莽ar els ocells aut貌ctons de la ciutat. L’煤ltima activitat tindr脿 lloc al parc Boera, de 08.30 a 11 hores, i comptar脿 amb l’assist猫ncia d’alumnes del CEIP Estepar.

Aquesta iniciativa del departament que dirigeix Fernando Navarro 茅s organitzat amb la col路laboraci贸 del Grup Au d’Ornitologia en parcs i zones verdes de Castell贸. L’objectiu 茅s el d’involucrar a la ciutadania en la cura i conservaci贸 dels ocells. S’han dut a terme un total de huit jornades i han tingut una important recepci贸 de la ciutadania, amb una participaci贸 mitjana d’una vintena de persones.

Els assistents participen al costat d’especialistes del Grup Au d’Ornitologia en la realitzaci贸 un cens d’ocells amb identificaci贸 visual i auditiva, m茅s un anellament cient铆fic en el qual als ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biom猫triques i se’ls allibera de manera immediata. El Grup Au d’Ornotolog铆a impulsa d’aquesta manera un seguiment per a aprofundir en el coneixement dels ocells aut貌ctons mitjan莽ant anellaments i censos.

En la jornada del passat divendres al parc M猫rida es van identificar quatre teuladins i huit coloms i es van acostar, a m茅s, de ve茂ns de la ciutat, fam铆lies procedents de Barcelona i Madrid.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.