fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 instal路la nou equipament infantil i biosaludable en quatre parcs

Castell贸 instal路la nou equipament infantil i biosaludable en quatre parcs

Infraestructura Verda suma nous parcs a la pla莽a de la Barrassota, Riu Navia, Grup Roquetes i Parc M猫rida.

L’Ajuntament de Castell贸 ha instal路lat nou equipament en quatre parcs de la ciutat. La regidoria d’Infraestructura Verda encap莽alada per Isabel Granero ha afegit diversos jocs infantils i equipament biosaludable en la pla莽a de la Barrassota, el carrer del Riu Navia, el Grup Roquetes i el Parc M猫rida. Aquesta acci贸 at茅n les demandes de les associacions ve茂nals i a la voluntat del consistori per incrementar l’oferta l煤dica i la seguretat d’aquests espais. En total, el consistori ha invertit 60.926,35 euros en aquestes millores de parcs de la ciutat.

Granero ha incidit en qu猫 aquests projectes 芦reflecteixen els esfor莽os d’Infraestructura Verda per sumar m茅s parcs i equipaments en les zones verdes de Castell贸禄. La regidora ha destacat que l’actuaci贸 sorgeix de la cooperaci贸 amb les associacions ve茂nals, per a 芦fer dels parcs un lloc m茅s divertit, inclusiu i segur禄.

La reforma en la pla莽a de la Barrassota ha suposat la instal路laci贸 d’un joc m煤ltiple sobre una superf铆cie de cautx煤 de 80 metres quadrats, aix铆 com de tres tobogans i un panell d’activitats. Tot aix貌 amb un pressupost total de 17.328,41 euros. Una quantitat similar a la invertida en el Grup Roquetes, que ha disposat de 18.003,26 euros per a la instal路laci贸 d’un altre joc m煤ltiple amb cordes, passarel路les, panells i un tobogan. Quant al Parc M猫rida, s’ha ampliat la zona de jocs amb propostes dividides en dos grups d’edat amb un pressupost de 18.003,26 euros. Algunes d’elles estan pensades per a xiquetes i xiquets de 2 a 6 anys, com una caseta i dos tobogans, i unes altres per als joves d’entre 4 i 14 anys, amb una torre i un passad铆s de corda.

Respecte al parc del carrer del Riu Navia, l’Ajuntament ha subministrat una zona d’equipament biosaludable especialment concebuda per a les persones majors. Aquest 脿rea esportiva consta d’elements que emulen l’esqu铆 de fons, patins i una plataforma per al gir de cintura. Les instal路lacions en Riu Navia s’han efectuat mitjan莽ant 7.552,37 euros. Amb elles es consolida l’aposta del govern municipal per l’envelliment actiu i per la dinamitzaci贸 d’aquest col路lectiu.

Amb la incorporaci贸 d’aquestes instal路lacions, Castell贸 ja suma 163 parcs infantils i un total de 17 zones d’equipament biosaludable. En els pr貌xims mesos es procedir脿 a la renovaci贸 d’altres parcs per a incrementar la seua seguretat i la seua accessibilitat. L’Ajuntament impulsar脿 aquestes reformes sobre la base de les demandes de la ciutadania en els pressupostos municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.