fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló instal·larà tendals en el passeig Bonavista del Grau de juny a setembre

Castelló instal·larà tendals en el passeig Bonavista del Grau de juny a setembre

El tinent d’Alcaldia Rafa Simó ha traslladat a hostalers i veïns la mesura pilot, que s’estendrà a Trafalgar i Verge del Carme

El passeig Bonavista del Grau estrenarà tendals aquest estiu. De juny a setembre un dels principals eixos hostalers i d’oci del districte Marítim comptarà amb tendals a l’estil dels quals s’instal·len en altres ciutats per a augmentar l’ombra, mitigar la calor i potenciar el seu atractiu durant l’època de l’any en què augmenta l’activitat turística i d’oci en el Grau.

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha anunciat aquesta mesura, que funcionarà com a prova pilot enguany, després d’haver-la plantejat a hostalers i comunitats de propietaris de la zona, que han acollit positivament la iniciativa. Simó ha explicat que “la intenció és que aquests tendals s’instal·len l’última setmana de maig o principis de juny i romanguen fins al mes de setembre”. Ara ja es col·locaven de manera puntual durant les festes de Sant Pere.

“Creiem que l’ús d’aquests tendals ajudarà al fet que transitar pel passeig Bonavista durant l’època estival siga més agradable i atractiu. I, d’aquesta manera, contribuir a una major presència de visitants i turistes que ajuden a dinamitzar el Grau, tant el passeig Bonavista com les zones adjacents”, segons ha explicat el tinent d’Alcaldia.

Els tendals, de ràfia blanca, ocuparan uns 250 metres lineals, tindran l’amplària del passeig Bonavista i està previst instal·lar-los a l’altura de l’entresòl. La mesura també inclou la col·locació d’aquests tendals en els carrers per als vianants de Trafalgar i Verge del Carme. A més, s’ha previst que cada setmana es realitzen tasques de manteniment.

Rafa Simó, que ha recordat que es tracta d’una experiència pilot, confia que “la iniciativa redunde en una major activitat turística en la zona i que servisca de motor per a dinamitzar el nucli urbà”. El tinent d’Alcaldia del Grau ha apuntat que “el sector turístic és un motor econòmic essencial per a generar riquesa i ocupació pel que totes les accions encaminades a potenciar-ho són benvingudes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.