fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 inverteix en la instal路laci贸 de roc貌droms i desfibril路ladors a les escoles del Districte Nord

Castell贸 inverteix en la instal路laci贸 de roc貌droms i desfibril路ladors a les escoles del Districte Nord

Tamb茅 s’han facilitat targetes de bono-bus a totes les escoles per tal de potenciar l’煤s del transport p煤blic en les eixides escolars.

El tinent d’Alcaldia del Districte Nord de Castell贸 de la Plana, Enric Porcar, ha informat d’una s猫rie d’inversions que s’han realitzat en este i “on ells mateixos han apostat perqu猫 les inversions i els diners del districte foren destinades a les escoles del districte”. D’este mode, tal com ha explicat Porcar, “vam quedar d’acord amb les escoles per instal路lar roc貌droms en quatre d’elles: CEIP Sant Agust铆, CEIP Tombatossals, CEIP Bisbe Climent i IES Columbretes”. Aix铆 mateix, s’han instal路lat desfibril路ladors amb pegats pedri脿tics adequats per la mida del cos dels xiquets i xiquetes al CEIP Cast脿lia i al CEE Castell Vell que, a m茅s, compten amb una formaci贸 per saber com utilitzar-los.

Porcar ha destacat que “tamb茅 vam apostar per potenciar l’煤s del transport p煤blic facilitant a totes les escoles del districte totes aquelles targetes de bono-bus, per a professorat i alumnat, que requeriren en funci贸 de les eixides escolars que anaven a fer durant tot l’any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.