fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló inverteix més de 126.000 euros en la rehabilitació de tres carrers

Castelló inverteix més de 126.000 euros en la rehabilitació de tres carrers

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor Rafa Simó han visitat les calles Bisbe Beltrán, Conde Noroña i Pescadors

L’Ajuntament de Castelló ha finalitzat les obres de rehabilitació de les calçades de les calles Bisbe Beltrán, Conde Noroña i Pescadors, i la substitució del clavegueram existent en el carrer Pescadors per un de major capacitat de desguàs, una actuació que ha suposat una inversió de més de 126.000 euros. L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, han visitat aquest matí els carrers i han signat la recepció de les obres.

Rafa Simó ha explicat que aquests carrers havien anat patint una deterioració gradual pel que era necessari realitzar una actuació tant estructural com de millora del ferm. “Les calçades d’aquests carrers estaven plenes de bledons la qual cosa dificultava el trànsit per aquestes. Per açò, s’ha procedit a instal·lar una llosa de formigó i a reposar el paviment amb llambordes de color, forma i textura iguals a l’existent” ha indicat l’edil.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha explicat que “estem davant una actuació que millorarà de forma directa la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’aquesta zona i que s’emmarca en la decisió del govern local d’apostar pel microurbanisme, per xicotetes actuacions que permeten millorar els serveis en zones ja construïdes i per la regeneració d’àrees urbanes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.