fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló invertirà 40.000 euros en la reforma interior de dos habitatges municipals

Castelló invertirà 40.000 euros en la reforma interior de dos habitatges municipals

La Regidoria inicia el procés de millora del seu parc públic municipal, que continuarà amb l’actuació en altres 50 pisos.

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló invertirà 40.000 euros en treballs de rehabilitació de dos habitatges municipals que han quedat lliures i que ajudaran a cobrir la llista de demandants en pisos assequibles. Aquestes dues s’uniran a les quatre facilitades en 2020 per la Conselleria d’Habitatge i altres tres també municipals que també es van cedir per a situacions d’emergència residencial.

“Des de l’Ajuntament fem un primer pas per a ampliar la xifra d’habitatges municipals que ajude a incrementar la cobertura social. En les pròximes setmanes convocarem els contractes de reforma per a intervindre en dos habitatges que van quedar sense inquilins l’any passat i que necessiten una millora per a ser habitades”, explica la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

L’actuació en cadascú dels dos habitatges tindrà un cost de prop de 20.000 euros i es prolongarà prop de tres mesos. Contemplarà reparacions en cuines, banys instal·lació elèctrica i mobiliari

Mentrestant, la *Concejalia continua treballant en el projecte per a reformar l’interior de la meitat dels habitatges municipals de l’entorn de *Castalia. Els tècnics municipals han avaluat 50 cases. Durant el primer semestre es traurà la licitació del projecte i la previsió és iniciar les obres a l’estiu. El departament de María Jesús Garrido ha pressupostat 350.000 euros amb una actuació amb la qual pretén millorar les condicions dels habitatges municipals i injectar liquiditat en l’economia local.

D’altra banda, preveu contractar un servei extern per a reforçar la gestió dels 227 habitatges municipals, amb una duració de dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.