fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 lliura dos habitatges socials m茅s a fam铆lies amb menors en risc d’exclusi贸

Castell贸 lliura dos habitatges socials m茅s a fam铆lies amb menors en risc d’exclusi贸

Benestar Social supera ja el mig mili贸 d’euros en ajudes al lloguer social concedides en el que va d’any.

El Govern municipal de Castell贸 ha lliurat a principis d’aquesta setmana dos nous habitatges socials a dues fam铆lies en risc d’exclusi贸 social amb fills menors d’edat al seu c脿rrec. El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, ha sigut l’encarregat de fer el lliurament de les claus a les dues fam铆lies, una d’elles amb tres fills menors i l’altra amb quatre, que ocupaven els primers llocs en la llista de demandants d’habitatge despr茅s de la baremaci贸 realitzada pels Serveis Socials municipals.

Les dues fam铆lies han signat el document de cessi贸 dels habitatges pel qual es comprometen a complir amb les normes de conviv猫ncia, a mantenir-se al dia en el pagament de la comunitat de ve茂ns i se’ls recorda que la cessi贸 dels habitatges respon a la seua actual situaci贸 socioecon貌mica. Des del departament de Benestar Social es far脿 un seguiment a les dues fam铆lies per a ajudar-los en la seua integraci贸 i possibilitar que puguen millorar la situaci贸 que estan travessant.

En aquest sentit, el regidor de Benestar Social els ha informat de l’obertura del proc茅s selectiu del programa d’ocupaci贸 municipal Jornals de Vila al que poden inscriure’s per a optar a un dels 43 llocs de treball convocats. L’edil Jos茅 Luis L贸pez ha explicat que “el lliurament d’aquestes dos nous habitatges demostra el comprom铆s del Govern municipal amb les fam铆lies que pitjor ho estan passant en la nostra ciutat i el treball permanent per a facilitar l’acc茅s a un habitatge”.

Aix铆, L贸pez ha destacat el “treball conjunt” de les regidories de Benestar Social, Habitatge i Ocupaci贸 per a fer possible el lliurament d’aquests dos habitatges, que han sigut 铆ntegrament remodelades per l’Escola Taller. El responsable de l’脿rea de Benestar Social ha recordat que en l’煤ltim any s’han lliurat habitatges socials municipals a set fam铆lies i altres vuit fam铆lies s’han allotjat en pisos pont.

Aquestes accions es complementen amb les ajudes al lloguer social. “Des de l’1 de gener fins a la data actual s’ha concedit un total de 1.324 ajudes de lloguer per un import de m茅s de 543.000 euros”, ha subratllat el regidor de Benestar Social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.